Login/Registracija

Ana Kokić OZBILJNO ŠOKIRALA: „Samo TAKVU ULOGU BIH PRIHVATILA“

Posle duže pauze pevačica Ana Kokić rešila je da se posveti karijeri, pa je nedavno objavila novu pesmu i odlučila da uhvati ozbiljan zalet kada su muzički noviteti u pitanju.

– Izašla je nova pesma, ali imam spremne svakakve nove pesme i spotove. Sad je period kada samo snimamo i čuvamo da sledeće godine možemo samo da izbacujemo pesme na mesec, dva- otkrila je pevačica.

Pevačica se prisetila svojih početaka u muzičkim vodama, a mnogi ne znaju je Ana karijeru započela u grupi „Energija“ sredinom devedesetih godina. 

– Tada mi je to bilo sve, jednostavno se tada ostvario moj san. Počela sam da se bavim muzikom, da radim ono o čemu sam ceo život sanjala, a sada kad gledam na to bila sam jedan mali devojčurak koji pokušava- ispričala je pevačica kako iz današnje perspektive gleda na svoje mlade muzičke dane.

Mnoge pevačice, posebno od kada vlada pandemija virusa, oprobale su se u novim poslovnim poduhvatima, a Ana Kokić je priznala da bi volela da glumi, budući da joj to nije strano, ali uloga kakvu bi prihvatila sigurno će mnoge iznenaditi.

– Pojavila bih se u filmu ili seriji, možda jedino ako bude neka uloga u kojoj ću ja biti potpuno drugačija od onoga što ja jesam privatno ili što ljudi misle da jesam. Da budem neka ludača ili psihopata, ako imate neku takvu ulogu za mene slobodno me zovite- rekla je Ana.

POGLEDAJTE I

Ana Kokić o društvenim mrežama: Lako bi preživela kada bi UGASILI INSTAGRAM, evo šta bi poručila NJEGOVOM TVORCU

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović