Login/Registracija

Ana i Bastijan saznali pol bebe, sreći nema kraja

Bivša i jedna od najlepših teniserki Ana Ivanović i fudbaler Bastijan Švajnštager uskoro postaju roditelji po treći put.

Poznati par već ima dva sina Luku i Leona, a kako prenose mediji, uskoro će im se pridružiti još jedna dečak.

Sve protiče u najboljem redu, roditelji su srećni i zadovoljni, a na poslednjem pregledu lekar je saopštio Ani da će dobiti dečaka. Najbliži članovi porodice su upućeni u to -otkriva izvor za Kurir i dodaje da je Bastijan želeo devojčicu, dok su njihovi sinovi oduševljeni što će imati batu.

Podsetimo, oni su se iz Čikaga preselili u selo Vestendorf u Austriji kako bi njihovi naslednici mogli da odrastaju u miru.

Bivša teniserka je takođe mnoge iznenadila izjavom da njeni sinovi koje je dobila u braku sa proslavljenim nemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom uopšte nisu svesni koliko su im roditelji poznati.

Naša deca uopšte ne znaju ko smo mi u smislu naše karijere. Čak i kada nas ljudi zaustave da se slikamo mnogo je zanimljivo, jer njima to uopšte nije jasno. Oni misle da su to neki naši prijatelji. Jednom se desilo da su Bastijana zaustavili par puta, a stariji sin me je pitao „mama, zašto se oni toliko slikaju sa tatom“, ja sam ga pitala šta on misli, a on mi je odgovorio da misli da to nije lepo. Tako da ne želimo da ih opterećujemo, želimo da oni imaju svoj put. Njih dvojica su totalno različiti, ali su i dosta bliski što je jako važno – rekla je Ana Ivanović za televiziju Nova.

Foto: Instagram,
Autor: I. A.