Login/Registracija

Amadeus bend promociju pesme posvetio POKOJNOM KOLEGI, suze nisu mogli da zaustave: „IZGUBILI SMO SVE“ (VIDEO)

Amadeus bend prošle noći održao je promociju nove pesme pod nazivom „Beograd“ koju je započeo u suzama i sa sećanjem na pokojnog kolegu bubnjara Bojana Zlatanovića Tokana koji je prošle godine izgubio bitku sa koronom.

Sam početak promocije bio je vrlo emotivan posebno za ćlanove ovog benda, jer ih je vratio u vreme kada su radili na ovoj pesmi sa svojim dugogodišnjim prijeteljem koji ih je napustio, a numera je nastala samo dva mesece pre nego što je preminuo.


– Mnogo nam je teško bilo sve ovo da odradimo, izgubili smo sve što može da se izgubi. Izgubili smo brata Tokana , on je dva meseca posle toga umro – počeli su članovi „Amadeus benda“ i dodali: – Ovo je 25 godina postojanja benda… U teškim trenucima ljudima svašta pada na pamet, ali nije postojala opcija da se raspadnemo, ali postojala je opcija i ona je ispunjena da se vratimo jači nego što smo bili.

Momci iz Amadeus teško se mire sa činjenicom da njihovog prijatelja nema, pa otkrivaju da se tokom svirki dešava da zaborave, pa mu se obrate kao da je još uvek sa njima.

– Dešava mi se da se u toku svirke okrenem i pokažem na Igora, a obratim mu se Tokane. 25 godina smo svirali zajedno, a poznavali smo se više od 30 godina – kaže frontmen grupe Džaja.


Čitavo vreme bili su u toku sa Tokanovim zdravstvenim stanjem, ali ih je vest o njegovoj smrti iznenadila i kako su istakli nisu bili spremni na nju.

– Naravno bili smo na vezi sve vreme sa doktorima, ali koliko god si spreman, na nešto tako bolno nisi skroz… – priznaju oni.

Bend je dobio i dva nova člana, a kako su se oni snašli u novom sastavu i da li se dešava da na svirkama dođe i do žestokih svađa pogledajte u videu ispod teksta!

Foto: D. Bukovčić,
Autor: D. Bukovčić