Otkrivamo ko su gosti Aleksandre Prijović u Osijeku

Gosti na koncertu Aleksandre Prijović u Osijeku

Regionalna muzička zvezda Aleksandra Prijović održaće večeras prvi u nizu od pet zakazanih koncerata u Osijeku, a ekipa Granda vam otkriva ko su gosti na prvom spektaklu.

Gosti na koncertu Aleksandre Prijović u Osijeku

Kako je Prija do sada uvek pažljivo birala ko će joj se pridružiti na bini na svakom od koncerata, tako je bilo i večeras, pa će jedan od pevača koji će sa njom deliti scenu biti Boban Rajović koji je miljenik tamošnje publike.

Gosti na koncertu Aleksandre Prijović u Osijeku

Na svakom njenom koncertu do sada gost je bio Dejan Kostić koji izvodi sa Prijom duet „Ludnica“, a saznajemo da će se i on večeras pojaviti pred publikom u Osijeku.

Aleksandra Prijović koncert Osijek

Treći gost se čuva u velikoj tajnosti, a mnogi spekulišu da će se neka od pevačica iz Hrvatske pojaviti kao Aleksandrina podrška na sceni, neki tvrde da će to biti Nina Badrić, ali ovu informaciju niko nije potvrdio.

BONUS VIDEO – Aleksandra Prijović koncert Zagreb

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: Grand