Prorezi i kristali, Prija zapalila publiku drugi dan u Zagrebu, a onda je na scenu izašao on (VIDEO)

Aleksandra Prijović večeras je započela drugi po redu od pet zakazanih Arena u Zagrebu, a pred publikom se pojavila u najglamuroznijem izdanju do sada.

U emegantnoj, dugoj haljini, od kristala velikih proreza, Prija je oduševila sve kada je izašla na scenu, a pozdravljena je gromoglasnim aplauzom i ovacijama.

0A0A0965 2

Ni sama nije mogla da sakrije koliko je uzbuđena, a odmah nakon završetka prve pesme „Od istoka do zapada“, odratila se zagrebačkoj publici.

Aleksandra Prijović drugi koncet u Zagrebu

-Dobro veče svima! Sinoć je bila neverovatna žiurka, ali večeras će biti još bolja – rekla je ushićeno poevačica, nakon čega je počela da ređa hitove koje je publika pevala u glas.

WhatsApp Image 2023 12 02 at 21.39.46 2

Atmosfera u je uzavrela u Areni, publika ovacijama i vriskom pozdravlja svaku Prijinu pesmu. Prvi gost na večerašnjem koncertu je Bojan Vasković, pevač iz „Lexington benda“ sa kojim Prija ima duetsku pesmu „Dođi sebi dok još imaš kome“.

Lavina emocija preplavila je Arenu kada su zajedničkim snagama otpevali emotivnu numeru

-Ona je trenutno jedna od najvećih i najboljih pevačica na ovim porostorima – rekao je pevač, što je publika pozdravila vriskom.

U videu pogledajte kako je izgledao njihov nastup.

Podsetimo, Prija je sinoć napravila pravi spektakl u Zagrebu na prvom koncertu, a sve detalje pogledajte u videu.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: A. Milinković