Login/Registracija

Aleksandra Mladenović otkrila svoju drugu stranu: Uz OVU PESMU PROLILA JE MORE SUZA

Iako je Aleksandra Mladenović jedna od najpopularnijih pevačica čiji ljubavni život od samog početka njene karijere intrigira javnost, malo ko zna kakva je Aleksandra u svoja četiri zida. Mada ostavlja utisak čvrste i hrabre devojke, istina je potpuno drugačija.

– Ja sam jedna jako emotivna osoba, preemotivna, što se nikada ne bi reklo. Ljudi kada me vide kažu da sam veštica, da me nikada ništa ne boli, da sam uvek jaka i borbena. U stvari ja sam kod kuće, kada sam sa svojima ja sam emotivna duša koja može da zaplače na sve. Mene sve tako nešto pogodi i kada gledam filmove, kada sam tužna i slušam pesme često plačem. Uvek se recimo rasplačem uz Vidinu pesmu „Uzalud te tražim u drugom čoveku“, „Druga te noćas grli“, „Samo sam jednom volela“. Te pesme su u mojoj duši- otkrila je pevačica.

Iako ima široki repertoar, kao i jenim kolegama dešava su se situacije da im neko poruči pesmu koju ne znaju te je otkrila kako se snalazi u tim momentima.

– Ne želim svoj bend da dovodim u neprijatnu situaciju, ako nisu sigurno da znaju da sviraju neku pesmu neću to da dozvolim. Kada mi kažu da znaju da sviraju neku pesmu, ali da nisu nikada, ja znam šta to znači. Neću da se brukamo i blamiramo, pa nije smak sveta ako ne otpevamo neku pesmu. To mi je najispravnije i za bend i za mene- istakla je Aleksandra.

Na svoju dosadašnju karijeru i neverovatan uspeh koji je postigla je itekako ponosna, iako laganim korakom nastavlja da grabi dalje i ostvaruje svoje muzičke snove.

– Neko sam ko veruje u sudbinu i ono što je predodređeno, smatram da sve dolazi u svoje vreme. Tako smatram i da sve što sam do sada snimila sam trebala, to je važno. Nikada nisam poželela tuđu pesmu, svakako da želim da imam mega hit, ali sam zadovoljna sa ovim što imam sada i ne želin ništa tuđe- priznaje Mladonevićeva koja tvri da je isključivo svojim glasom, trudom i radom postala jedna od najpopularnijh mladih pevačica današnjice.

– Sve sam sama postigla i ostvarila. Kupila sam dva stana svojim radom i apsolutno me ne dotuču priče i pitanja odakle meni nešto. Moja duša je čista!


Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović