Sada je sve jasno: Ovakvog čoveka je Aleksandra Mladenović čekala (VIDEO)

Aleksandra Mladenović i njen novi dečko Darko Dobričanin otputovali su pre nekoliko dana na Maldive, a da im je lepo pevačica svakodnevno pokazuje snimcima predivnih plaža i ponekom zajedničkom fotgrafijom na svom Instagram nalogu.

U tropskom bajkovitom ambijentu romantika je neizostavna u njihovj vezi, a sada je Aleksandra otišla i korak dalje i pokazala kakav je frajer njen Darko i koliko je pažljiv.

436254437 3645177125734429 8720662465816175214 n
Instagram aleksandra_mladenovic_

Pevačica je naime snimala svog dragog kako im, odeven u skladu sa letnjim ambijentom, pravi jutarnju kafu, a prizor je bio toliko dobar da je jednostavno morala da ga podeli na svom storiju.

Iako je na početku veze Aleksandra želela da sačuva njihov odnos što dalje od očiju javnosti, ona je u jednom trenutku priznala vezu i otkrila da je srećnija nego ikada, a nakon poslednjeg snimka mnogi će joj i pozavideti.

ALEKSANDRA MLADENOVIC ZGS SNIMANJE 20092023 FOTO FILIP ok 6

Podsetimo, Aleksandra je pre izvesnog vremena na svojim društvenim mrežama podelila prvu fotografiju sa novim dečkom o kom se spekulisalo već neko vreme. Radi se o izvesnom Darku Dobričaninu koji je, prema navodima medija, sin uspešnog biznismena.

BONUS VIDEO: Aleksandra Mladenović o osećanjima: „Uzbuđena sam“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Dačić