Login/Registracija

Aleksandra Bursać se prisetila VELIKE LJUBAVI: „ON SE OŽENIO, a ova pesma me podseća na taj period“

U muzički talenat Aleksandre Bursać uverili smo se odavno, ali njen uspeh došao je vrednim radom i emocijama koje prenosi dok peva.

fcb12e9e547fb616c8b8bc32da2d7926aedc7606

Ona je u emisiji „A sad malo mi“, uživo otpevala pesmu „Dve muzike“, za koje je vežu posebna osećanja što su voditeljke i primetile.

– Jedna emotivna pesma koju ja jako volim, to je predivna pesma i u meni posebno nešto dira– počela je Aleksandra koja nije imala problem da otkrije zbog čega je ta numera posebna.

– Bila je jedna velika ljubav, jedan momak koji se oženio i baš u to vreme je izašla ta pesma koja me podseća na taj period. Sada gledam malo sa setom na to, ali sa godinama sve manje i manje, ali ta pesma je obeležila– priznaje Bursaćka.

481cb345f0278bf025965cbd7008cc770b3dc528

Pevačica priznaje da joj trenutno na poslovnom planu ide mnogo bolje nego na ljubavnom i da još uvek čeka pravog, jer je kako je istakla spremna za ozbiljnu vezu.

–  Nemam neke kriterijume, samo da shvati ovaj posao, da bude posvećen samo meni i da bude normalan muškarac. Iskreno svakog prvo privuče fizički izgled, ali nema više tog razumevanja, nema pažnje, udvaranja, odmah daj sve odmah. Ja nemam vremena da se zezam, imam 33 godine – nedavno je ispričala za naš portal.

BONUS VIDEO


Autor: S. Čumić