Aco Pejović žrtva prevare: TRPIM OZBILJNU TORTURU!

Pevač Aco Pejović postao je žrtva prevare nakon što se za sada nepoznata osoba lažno predstavljala njegovim imenom i od nekoliko ženskih osoba tražila novac.

741c1de46f45c322ce11f1d025106f3adf5bcc7c

Tim povodom muzička zvezda organizovala je konferenciju za novinare na kojoj je izmedju ostalog rekao:

Poštovana gospodo, pozvao sam vas da bih izložio problem koji imam zadnje dve godine. Nekoliko ženskih osoba na razne načine pokušavale su stupiti u kontakt sa mnom tražeći mi novac koje su meni „navodno“ uplatile. Kao ozbiljan, porodičan čovek hteo sam da se javno oglasim da bi ovakvim stvarima došao kraj, što zbog mene, moje porodice, mojih kumova i prijatelja, tako i zbog osoba koje su prevarene i svih osoba koje se bave bilo kojim javnim poslom, estradom, politikom, biznisom i koje su potencijalne žrtve ovakvih prevara.

Nekoliko ženskih osoba, koje su me „upoznale putem društvenih mreža“ uplatile su mi novac, jer sam ja „navodno u dugovima kod zelenaša, zato što mi je supruga blokirala sve kartice“, jer ja „imam humanitarni fond, pa prikupljam novac za lečenje bolesnih ljudi“, jer im „obećavam da ću ih zaposliti ali mi treba finansijska pomoć da bih mogao to realizovati“.

NE KORISTIM DRUŠTVENE MREŽE, OSIM INSTAGRAMA i niko, ali baš niko ne može komunicirati sa mnom putem društvenih mreža. Moj oficijalni Facebook profil vodi moj tim i služi u svrhu mog posla. Sve osobe koje su se, TOBOŽ dopisivale sa mnom putem bilo koje društvene mreže upozoravam da se ne dopisuju sa mnom već sa nekim ko koristi moj identitet da bi varao ljude i to vrlo uspešno radi. Sve koji su prevareni na bilo koji način, za bilo koji novčani iznos, najljubaznije molim da se obrate policiji i tužilaštvu, u čiji rad ne sumnjam. Neka prilože sve dokaze koje imaju. Da se bavim tim ne želim, jer mi je savest mirna, a nemir koji mi je nanešen, prevazilazi sve granice pristojnog.

Vlasnik sam jednog broja telefona već dvadeset godina i ne planiram da ga menjam, jer ne dugujem nikom, nikog nisam oštetio, a uvek sam bio spreman za razne oblike humanitarne pomoći kada i kome sam lično ja hteo da pomognem. To sam uvek radio bez medijskog eksponiranja i ako je nekad to i bilo medijski propraćeno, radio sam to jer sam bio zamoljen od organizatora da to uradim javno, da bih stimulisao druge da se i oni uključe.

U ovom slučaju smo moja porodica i ja žrtve prevare. Zamislite kako se osećate kada na vas privatni broj dobijete 96 poruka za sat vremena. Dobijate pisma adresirana na kućnu adresu sa tri strane gusto kucanog teksta, gde vas optužuju za finansijske malverzacije. Moju suprugu su na poslovni mejl uznemiravali tražeći novac i slali su joj slike nečijih dnevnih soba, i slikanih prepiski nekog Ace Pejovića i tih osoba kao dokaze. Prete mi da će obavestiti moju decu kakav im je otac prevarant.

Ovo je samo deo prepiske:„SMATRALA SAM DA ĆU NAIĆI NA RAZUMEVANJE I REŠITI PROBLEM. NISAM HTELA MEDIJE, PAŽNJU, PROBLEME! NISAM HTELA DOĆI, POŠTEDETI DECU BOLA I RAZOČARENJA, PA SAM NAPISALA DA BUDEM ČOVEK. OČIGLEDNO JE DA TREBAM IĆI ĐONOM..OK..“

Najljubaznije molim sve osobe koje su kao žrtve bile deo ove prevare, da prestanu sa uznemiravanjem moje porodice i mene, jer ću u protivnom podneti krivičnu prijavu za svaku osobu ponaosob, i PLASIRAĆU MEDIJIMA IDENTITET, FOTOGRAFIJE, BROJ TELEFONA, I SVE PORUKE KOJE SU MI SLALE.

Još jednom rezimiram:

NE KORISTIM DRUŠTVENE MREŽE, OSIM INSTAGRAMA! UPOZORAVAM SVE JAVNE LIČNOSTI DA SE ČUVAJU OVAKVIH PREVARA! UPOZORAVAM FANOVE DA NE NASEDAJU NA OVAKVE IGRE! PREVARENE OSOBE, AKO IH IMA, NEKA SE OBRATE POLICIJI I TUŽILAŠTVU! PRESTANITE SA UZNEMIRAVANJEM MOJE PORODICE I MENE! PRESTANITE SA PRETNJAMA, JER ĆU U PROTIVNOM PREDUZETI SVE MERE DA BIH PORODICU I SEBE ZAŠTITIO OD JAVNOG DISKREDITOVANJA I UZNEMIRAVANJA!

S poštovanjem, ACO PEJOVIĆ

Foto: Privatna arhiva,
Autor: Grand online