Aca Ilić i Bilja Jevtić otkrili da li će se njihov sin baviti pevanjem: „To je njegova prva ljubav“

bilja jevtic i aca ilic 16 ok FOTO MUNJA
Aca Ilić i Bilja Jevtić o sinu

Ivan Ilić, sin pevačkog para Biljane Jevtić i Ace Ilića nasledio je talenat za muziku od roditelja, a nedavno se u medijima spekulisalo da će se pojaviti u „Zvezdama Granda“.

Ponosni roditelji kažu da će njihov jedinac imati podršku ukoliko bude želeo da krene stopama roditelja i dodaju da je Ivan, pored muzike izuzetno talentovan za pravne nauke čije studije privodi kraju na fakultetu u Beogradu.

cdd6fd7b2e9069fe2ce41deae94c0735d209a05f
Aca Ilić i Bilja Jevtić o sinu

Aca Ilić i Bilja Jevtić o sinu

-Sudbina sve dece čiji su roditelji pevači je da ih porede sa njima, čovek jednostavno mora da se pomiri s tim. Iver ne pada daleko od klade, a što će malo da ga upoređuju, pa Bože moj, porede ga sa roditeljima, a ne sa nekim strancima. Što se muzike tiče, videćemo, prvo da proslavimo diplomu, pa onda ćemo se dogovarati zajedno za dalje – rekao je Aca za Grand.

62a1bf67522e830796d5254eb1e2ff02f853d9b4
Instagram/biljajevtic

Bilja sa druge stane ističe da je Ivan muzikalan i da je sam čak naučio da peva i svira neke pesme. Međutim, kako ponosna majka kaže, misli da će se na kraju sin ipak odlučiti za drugu profesiju.

-Gospodnji putevi se ne znaju, možda će on sutra da se bavi pevanjem ili će da nastavi profesiju za koju se školovanje. On je od malena voleo prvavo, to je njegova prva ljubav. Kada je muzika u pitanju, on je sam svirao harmoniku, sam je skidao sve pesme i voli to sve, ali videćemo – kazala je Bilja.

BONUS VIDEO – Aca Ilić umalo rasplakao suprugu pred kamerama

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja//Instagram,
Autor: A. Milinković