A SAD MALO DRAGANA I VESNA: Ovaj utorak se ne propušta, evo zašto treba da budete večeras uz Grand (VIDEO)

Divno muzičko veče očekuje vas ovog utorka od 21 sat na programu Grand televizije, kada se emituje nova epizoda popularne emisije „A sad malo mi“ i to u svom specijalnom izdanju koja obiluje muzičkim hitovima.

VESNA MILANOVIC I DRAGANA KATIC ASMM SNIMANJE 19092023 FOTO FILIP 27 ok

Emisija koja je večeras satkana je od puno emocija, a reperotar su ovoga puta izabrale voditeljke Dragana Katić i Vesna Milanović, koje su, kako saznaje ekipa našeg portala, odlučile da najpre sebi ispune muzičke želje, a onda i gledaocima koji će sigurno uživati u njihovom izboru.

semsa

Najlepše balade i vanvremenske hitove slušaćete večeras od 21 čas, kada se emituje nova epizoda emisije koja je zasigurno jedna od najkvalitetnijih koja se u poslednje vreme pojavila na malim ekranima.

indira

Neke od svojih najboljih pesama po izboru Dragane i Vesne u večerašnjem izdanju emisije „A sad malo mi“ izvešće između ostalih Vesna Zmijanac, Indira Radić i Verica Šerifović.

vesna

Budite od 21 sat uz Grand televiziju, jer vas očekuje nezaboravno veče, a delić onoga što su Dragana i Vesna pripremile pogledajte u videu na početku teksta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PORPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić