Login/Registracija

Zorica Erić progovorila o Mišelu Gvozdenoviću, evo sa kim je završila na sudu

Pobednica jedne od prethodnih sezona takmičenja „Nikad nije kasno“ Zorica Erić koja je svojevremeno učestvovala i u rijalitiju „Zadruga 4“ otkrila je da je sa bratom kolege i bivšeg cimera Mišela Gvozdenovića još uvek na sudu.

Javnost je svojevremeno uzmenirio žestok okršaj između Zorice i Mišela koji se odvijao pred TV kamerama u jednoj emisiji, a preko međusobnih optužbi i izrečenih teških reči čini se da tada niko od njih nije prešao.

Zorica je za Grand otkrila u kakvim je danas odnosima sa Gvozdenovićem.

-Nemamo mi nikakav odnos. Niti ga viđam, niti imamo dodirnih tačaka. On dečko i ne živi u Čačku. Čula sam da je postao otac. Mišel malo nije razumeo tu neku igru koja se zove Zadruga, a nisam ni ja u početku – rekla je Zorica i objasnila da je nakon vremena provedenog u rijalitiju i te kako ukapirala kako se postaje rijaliti igrač.

-Žao mi je što sam bila deo tog cirkusa, i što smo uopšte došli u neki sukob on i ja, iz čega je proizašao sukob između njegovog brata i mene pa se ja sada vučem po sudu sa njegovim bratom. Ne dopuštam da me niko vređa, pogotovo kada tu osobu ne poznajem– poručila je Zorica.

Pevačica priznaje i da se posle svega kroz šta je prošla ne bi ponovo vraćala u rijaliti, osim ako ne bi dobila neodoljivu ponudu.

-Pod određenim uslovima koje pojedini rijaliti igrači imaju svako može da bude učesnik Zadruge. Postoje neki učesnici koji imaju sve moguće uslove kao da su kod kuće. Možda bih pristala da se vratim na sedam dana da kažem sve ono što nisam umela u tom trenutku. Mada kad bolje razmislim ne bih. To me je koštalo puno živaca. Lepo mi je ovako u životu, nema potrebe da se vraćam na takvu vrstu gluposti – rekla je Zorica za Grand koja je pre tri meseca postala baka i čiji je unuk Vuk potpuno promenio njen svet.

-To ne umem da opišem. Mislim da je ceo svet stao i da se sve okrenulo njemu. Ni o čemu više ne razmišljam osim o unuku i svaki slobodan trenutak koristim da provedem vreme sa njim. Mislim da sam više dosadila objavama na društvenim mrežama o njemu – rekla je Zorica i otkrila da joj nimalo ne smeta što je tako mladu, sa svega 44 godine nazivaju bakom jer ona to i jeste.

Foto: Z.K.Munja/Instagram zorica_eric/miselgvozdenovicofficial,
Autor: A.Dačić