Login/Registracija

Zorica Erić otkrila KADA se sve promenilo: „NISMO SE POZNAVALI, kontaktirala sam ga putem Instagrama“

Možda i jedan od najboljih primera da u životu za nove stvari nikada nije kasno je upravo bivša takmičarka Žikine emisije, Zorica Erić. Iako se godinama bavila muzikom, tek nedavno odlučila je da napravi još jedan novi potez u svom životu i objavi svoj prvenac kojim je još više pobrala simpatije publike.

– Iskreno, ja nikada nisam imala neke ambicije, nisam bila nikada megaloman, već sam uvek bila zadovoljna onim što radim, novcem kojim raspolažem, brojem svirki i nikada nisam volela da se preterano eksponiram i da eksperimentišem. Deca su došla, a godine su prolazile i sve je bilo manje vremena da se posvetim karijeri, mada sve je tako bilo do samog učešća u „Nikad nije kasno“- priznala je Zorica.

Koliko joj je samo takmičenje donelo samopouzdanja, dokazala je kada je skupila hrabrost i odlučila da snimi svoju prvu numeru i time sebi ostvarila jednu od najvećih životnih želja.

– Čula sam jednu pesmu koju je napisao Milan Petković, koji je za moju pesmu radio muziku i tekst. Uopšte se nismo poznavali i ja sam ga kontaktirala putem Instagrama i pitala ga da li ima neku pesmu na raspolaganju. Odmah mi je poslao muziku i tekst i to je bila ljubav na prvo slušanje. Odmah smo se dogovorili i rekla sam mu da želim da kupim tu pesmu- otkrila je pevačica u emisiji „Grand Magazin“.

Njen život promenio se vrtoglavom brzinom, a to isključivo pripisuje takmičenju u kome je ostvarila veliki uspeh. Nije ni sanjala da će odneti pobedu koja joj je bila neverovatan vetar u leđa za dalje napredovanje, kako u privatnoj, tako i u poslovnoj sferi života.

– Kompletno mi je emisija promenila život tako da sam ja onda shvatila i poželela da uradim nešto što će ostati iza mene. Zahvaljujući takmičenju mi se javila želja da uradim pesmu, što sam i učinila- ispričala je Zorica.

POGLEDAJTE I

Zorica Erić na telu krije BOLNU uspomenu na UBIJENOG momka: „Dok sam živa neće biti zaboravljen“

„TAMO JE SVAĐA KONSTANTNO, UČESNICI SU JAKO PRLJAVI“ Pevačica otkrila sve TAJNE RIJALITIJA

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović