Login/Registracija

Zorica Akreman PRIREDILA VEČE ZA PAMĆENJE: „Toliko sreće i divnih EMOCIJA SE ISPLELO“

Veliki broj ljudi, sinoć se okupio u dvorištu Narodne biblioteke Novi Bečej kako bi uživao u najlepšoj starogradskoj muzici koju je izvodila Zorica Akerman.

Još od kada se pojavila u emisiji „Nikad Nije Kasno“, važila je za nekoga ko svojim glasom prenosi najleše emocije što je i sinoć učinila kada je nastupila pred svojim sugrađanima.

Ono što je dalo poseban pečat ovoj večeri je što je delila binu sa svojim suprugom i pevala upravo pred svojim ljudima koje svakodnevno sreće, a podršku joj je pružio i njen prijatelj i saborac Dejan Jeknić.

– Ovo je samo delić jedne predivne večeri u dvorištu biblioteke u N.Bečeju. Moj drugi koncert dragim sugrađanima. Toliko sreće i divnih emocija se isplelo izmedju nas i publike da je radost nemerljiva. Obećali smo naredno druženje za septembar. Hvala dragom Đorđu na pratnji, i naravno mom suprugu Borisu na maestralnoj pratnji i pesmama sa kojima je zadivio naše goste. Naravno, zahvalnost i Vladimiru Davidoviću, direktoru biblioteke na pozivu i organizaciji koncerta– napisala je nakon što je sabrala utiske.

Koliko je omiljena među svojim sugrađanima dokaz je i pregršt cvetnih buketa koje je dobila i kojima se pohvalila na društvenim mrežama.

……

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić