Zoran i Miki – Ko je bacio vodu za njima, a kome se desio MALER (VIDEO)

Prema starom narodnom verovanju, prosipanje vode za osobom koja odlazi na put ili treba da obavi neki posao, donosi sreću. Zato je za pevačem Zoranom Stojanovićem supruga bacila celu kofu vode i to pred  dolazak u Grandov studio, dok se njegovom protivnuku iz duela desio maler. 

„Niko nije bacio vodu za mnom, ćerka je spremala palačinke i zaboravila je“, kaže Perica Panić zvani Miki koji nije uspeo da se direktno plasira u četvrti krug šoua, pa sad o njegovom opstanku u takmičenju odlučuje publike i to online glasanjem OVDE! 

„Prijavio sam se da zaokružim svoju muzičku priču i počastvovan sam što učestvujem. Voleo bih da doguram što dalje, ali ne odlučujem ja“, kaže Miki. 

U razgovoru za Grand.Online ovaj dvojac otkrio je da iako žive u komšiluku, do sad nisu imali prilike da se sretnu, već su se upoznali neposredno pred početak duela. 

„Živimo jako blizu, e sad da li je sudbina ili šta li je, ali nikad do sad se nismo videli. Pri tom imamo i zajedničke prijatelje“, otkriva Zoran i dodaje da se za takmičenje pripremao samo pet dana. Ipak, njegov protivnik iz duela kaže da se spremao temeljno. 

A ko ne očekuje revoluciju i pobedu u takmičenju, a ko sanja finale, pogledajte u intervju sa Zoranom i Pericom. Klik na video!

Foto: D. Milošević,
Autor: I. Ankić