ŽIRI I PUBLIKA ZANEMELI OD ŠOKA i SREĆE: Nakon operacije Mišel se pojavio u takmičenju, pa rasplakao Žiku Jakšića

U trećem krugu takmičenja veterana u duelu su se našli Dejan Borović iz Beograda i Mišel Zorić iz Rumenke. Međutim, pre nastupa gledaoci kraj malih ekrana imali su priliku da vide kako je emisija „Nikad nije kasno“ promenila život Mišelu Zoriću.

KONAČNO ĆU BITI KAO DRUGI: Evo kako je Neda Ukraden promenila život takmičaru šoua NIKAD NIJE KASNO (VIDEO)

Naime, nakon emitovanja emisije u kojoj je ovaj takmičar otkrio da godinama ima problem sa spuštenim očnim kapkom, javila se kliknika „Svetlost“ koja mu je ponudila da reši zdravsteni i vizuelni problem sa okom. U emisiji je emitovan prilog u kom je prikazan Mišelov odlazak u Zagreb na operaciju, ali i sam čin rešavanja problema sa okom. Nakon priloga, Žika Jaškšić je izašao na scenu kako bi dočekao takmičare, a onda sa suzama u očima otkrio koliko ga je dirnula ova priča.

e65a4ef601e8c80fdf044d33611e4c75b0a888dd

„Postoje trenuci u našem životu kada se dese veličanstvene stvari, a ovo je jedan od njih. Mene je ovo dirnulo. Prvo sam ja ponosan što smo kao produkcija uspeli da pomognemo Mišelu. Ništa od toga ne bi bilo da ne postoje dobri ljudi na ovom svetu. Želim da pozdravim dr Mikicu Gabrića. Hvala Vam u ime svih nas“, rekao je Jakšić sa suzama u očima, što su svi u studiju pozdravili gromoglasnim aplauzom.

„Hvala vam, hvala celoj ekipi emisije Nikad nije kasno. Da nije vas ja ne bih ni otisao u Zagreb na operaciju“, poručio je Mišel, a potom pokazao kako sada izgleda njegovo oko. Mišel je otkrio da mu oporavak tek predstoji, budući da je prošlo samo nekoliko dana od operacije, zbog čege se u takmičenju pojavio sa naočarima.

172ac7585a308cab0d4b7009e8701ca22e3265bd

Nakon dirljive Mišelove priče, duelisti su bili spremni za zabavu i pesmu. Prvi kandidat predstavio se numerom „Sve ti dugujem“ od Aca Pejovića, dok je drugi odabrao pesmu „Pričaj mi o ljubavi“ od Nena Belana.

455bf19dc859dd21ed2d9c4ad8e3540455884c3a

Dejan i Mišel oduševili su žiri, koji je za obojicu imao samo reči hvale. Međutim, jedan od njih morao je da bude pobednik duela, a žiri i publika u studiju odlučili su da to bude Dejan.

Mišel Zorić: Od uličnog svirača do ŠOUA VETERANA (VIDEO)

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: I.Ankić