Login/Registracija

Žiri hteo DA NAPUSTI ŠOU! “Kakvi su ti Žiko ovo pevači?!“ (VIDEO)

Ako je neko bio na mukama sinoć u drugoj polufinalnoj emisiji “Nikad nije kasno“ , to nisu bili pevači, već članovi žirija- Saša Milošević Mare, Goca Tržan i Fahrudin Pecikoza.

Nisu mogli da veruju koliko je bilo vanserijskih talenata i dobrih pevača, te je zaista bilo teško doneti odluku o tome ko ide direktno u finale- Ajde lepo Žika i Dragana nek sednu na mesto žirija, a mi ćemo tamo u fotelje da gledamo– rekao je Pecikoza, dok je Goca u više navrata htela da pobegne glavom bez obzira samo da ne mora da odlučuje- Na kraju ćemo morati šibice da izvlačimo.

0a6a551ba05c9f84ef841b6ea165fed93d0fbe90

Naši takmičari su ponovo ispunili domove i srca najlepšim pričama i muzikom, koja je išla od pravih narodnih do brzih rok pesama, te je bilo za svačiji ukus po nešto!

Miodrag Babalj Mijo po prvi put pevao je nešto totalno van njegovog fazona, “Šeri šeri“ Zdravka Čolića, pa smo pomislila da se za to opredelio usled novonastale ljubavne situacije- Zaljubio sam se- priznao je Mijo pred milionskim auditorijumom, a Žika je aplauzom pozdravio “snajku“ koja je sedela u publici. Kako su se upoznali i kako teče njihova veza, ali i sve o Mijovom nastupu pogledajte OVDE.

Bosanska Adel, Adela Turkić, još jednom je opravdala svoj nadimak fantastičnim pevanjem, što možemo reći i za Emira Gosta Šoru, Mostarca za koga su po ko zna koji put rekli da je dokaz za ime “Nikad nije kasno“- Šora, nije što si najstariji, ali ja toliko volim kako ti pevaš i sve kod tebe- rekao mu je Žika.

9007b6e9d7c4e2b6a43103925230105975e0023a

Rok nastup koji je razvalio scenu i atmosferu u studiju doveo do usijanja bio je od Vladimira Vještića uz pesmu “Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac“ a pesma je najviše “legla“ Goci Tržan koja je sve vreme bila na nogama. Mare je imao i zanimljivu konstataciju na ovu pesmu- Vidiš kako napraviše od Bosanaca dobrim ljubavnicima zbog ove pesme- bio je duhovit predsednik žirija. Vladimir se inače bavi i pisanjem tekstova, a kako je jedna njeova pesma došla do Rusije i postala himna Međunarodne vojne vežbe, pročitajte OVDE

Gračanički slavuj, Nebojša Joksimović, Nele struja, popričao je sa Žikom o koroni i nedostatku posla, pa su gledaoci imali prilike da od dva muzičara saznaju kada se najviše novca na svirkama zarađuje- Nema vajde kad je 300 ljudi, nego 20, pa se sedne za astal, pa piće, harmonika i tu se ostavljaju najveće pare– rekao je Jakšić a Nele se složio. A kako je ovaj iskusni pevač nastupio sinoć, na velikoj sceni, pogledajte OVDE.

b5a6f8133de2eee476921961f55d05a30007794f

Izgleda da se domaćinu emisije sinoć baš pričalo, pa se sa takmičarom Mirkom Đurđevićem dotakao i poznavanja vina Voleo bih da probam ovo vaše belo “Nikad nije kasno“. Inače sam pio župska vina, ali ova Tamjanika me zanima- rekao je Mirko a Žika se nadovezao- Ovo ti je najbolje vino, i imaš od mene flašu! Inače moram da kažem, da smo sa ovim vinom vršili test opterećenja- 10 flaša po glavi čovek, a sutradan nema mamurluka ni glavobolje. Eto toliko je dobro– rekao je Žika i izazvao smeh u studiju.

Takmičarka iz Štutgarta, Rozika Matić Babić otkrila nam je da našu emisiju gledaju i NemciPa ja radim u kantini u bolnici, i pevušim, a svi znaju da učestvujem u jednoj emisiji i onda pustimo i gledamo svi zajedno moje nastupe- rekla je Rozika, a kakve su bile reakcije ovoga puta na njenu izvedbu pesme Vide Pavlović, pogledajte OVDE.

6b540ecff20d7db53fa13847c090dff9e02c54da

Poslednji nastup koji smo gledali bio je Zorana Stojanovića Poštara koga su ispitivali, da li su ga žene zvale na kafu dok je delio poštu- Pa pre braka jesu, i svraćao sam ali ne bih o tome- rekao je Zoran. Ponovo je pevao Šabana Šaulića pa otkrio da je to muzika koja ga dira u srce- Ima tu još pevača ali Šaban najviše- izjavio je takmičar, a kakvi su komentari bili na račun njegovog pevanja, pročitajte OVDE.

Njih troje prošlo je direktno u finale dok je petoro otišlo na naše online glasanje koje traje samo 24 časa!

Spisak finalista pogledajte OVDE , a za svog favorita glasajte OVDE.

Ukoliko ste propustili sinoćnu emisiju pogledajte je klikom na video ispod.

Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: T. Bogavac