Login/Registracija

ŽIKINA BIVŠA ŽENA otišla u manastir za Božić, a JEDAN DETALJ oduševio je sve!

Srpska pevačica i TV lice Dajana Paunović, podelila je prazničnu radost sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Naime, ona je izbacila sliku na kojoj je u manastiru Tumane sa svojim sinom Dušanom, a kojeg je dobila sa bivšim suprugom Žikom Jakšićem. 

4eb0c90f2e89bf390f9ce11b1bec11613f969d60

Ono što je svima zapalo za oko jeste frizura dečaka koju niko nije očekivao. Dušan je izgleda pronašao svoj stil, te ovih dana fura simpatičan plavi repić. Definitivno i on, kao i njegov otac, želi biti totalno drugačiji od drugih. 

Ono što je sigurno jeste da ga roditelji podržavaju u tome. Dajana i Žika dosta vremena provode sa svojim sinom, a jednom prilikom je izjavila da iako su razvedeni, ona nikako nije samohrana majka već da sjajan odnos koji ima sa Žikom doprinosi tome da Dušanu ne manjka ljubavi.

– Moj bivši suprug i ja smo fenomenalni drugari i prijatelji za ceo život. Čuvamo jedno drugo. Mi nismo bračni partneri, nismo jedno za drugo, ali smo roditelji istog deteta. Najveća Dušanova sreća jeste da se mi volimo. Ali i da nemamo sina, mi bismo jedno drugo poštovali jer smo proveli jedan izvestan period zajedno i mene asociraju samo lepe stvari na to vreme – izjavila je Dajana tada.

Foto: Instagram,
Autor: K. Stanković