Login/Registracija

Žika UPOZORAVAO goste, a onda zbog Maretovog komentara ZANEMEO (VIDEO)

Večerašnja emisija “Nikad nije kasno“ doneće mnogo neočekivanih momenata, do sada neotkrivenih priča i noviteta.

A znajući koliko priče naših veterana umeju da budu emotivne, pomalo bolne ali i neizmerno radosne, Žika je na pred početak snimanja upozorio gošće emisije na moguće izlive emocija.

Zvezde “Granda“, koje će večeras biti pevačka podrška kandidatima, Aleksandra Tadić Cipka, Jelena Gerbec i Neša Vojvodiš, pomno su slušali Žikine instrukcije koji ih je unapred pripremio na to da će sigurno pustiti po koju suzu.

Iz predsedničke stolice Saša Milošević Mare samo je kratko pokušao da objasni Žiki da je on taj koji uvek plače, sa čim se autor šoa naposletku složio.

Tamara Dragić, poznata kao romantična i osetljiva duša rekla je da neće kriti svoje emicije u toku emisije, dok se njen kolega Željko Vasić pripremio da bude pribran i ne pokaže slabost.

Kada je priča otišla već predaleko, Žika je shvatio da nemaju ništa od plakanja te pozvao ceo studio na đusku i dobru žurku što su svi oberučke prihvatili.


Naravno, malo smo se našalili sa našom ekipom kao što to obično biva, ali su dobra žurka i suze radosnice večeras zaista zagarantovane.

Vidimo se u 21 čas!

……

Autor: T. Bogavac