Login/Registracija

Žika tražio sniženje za dame iz publike, a evo kako je Davor odgovorio

Najraspevaniji frizer mešu pevačima i najbolji frizer među veteranima, Davor Ivaković (48) iz Beograda otkrio je u polufinalnoj emisiji da se i dalje bavi dugogodišnjim poslom, kao i da mu mušterije sve češće traže da im peva. 

Budući da je postao miljenik ženske publike, Žiku Jakšića zanimalo je kako njegova supruga reaguje na njegovu novostečenu popularnost. 

– Imam veliku podršku od nje, a i deca su oduševljena- rekao je polufinalista, a publika ga je pozdravila gromoglasnim aplauzom. 

U polufinalu Davor je rešio da se bori pesmom „Nije mene dušo ubilo“, a Žika je konstatovao da publika ponovo navija za njega.

– Standarno je sjajan, a i vidim da je kupio dame. Kud ćeš bolje, dame su najvernija publika – rekao je Mirza, a Žika ga je upitao da li može da sredi gospođe iz publike.

– Može li jedno sniženje za moje dame, moje gimnazijalke? Možda 30 posto – našalio se Jakšić, a Davor je odmah pristao. i dodao da njegove frizerske usluge inače nisu skupe. 

Mare je dodao da bi voleo da Ivanković nastavi da se bavi muzikom, a Neda je poručila da bi rado došla na njegov nastup. Ipak, autor popularnog takmičenja dodao je da od njega neće da ostane ništa, ako na nastup dođu i njegove gimnazijalke koje samo čekaju priliku da ga „napadnu“.

Foto: D. Milošević,
Autor: I. Ankić