Login/Registracija

ŽIKA PROVODADŽIJA, KEBA VIDOVIT: Rešili da udaju takmičarku!

Sledeća na scenu večeras, stala je Borke Erceg  koja je već ranije pomenula da jedino u životu za čime žali jeste to što još uvek nije pronašla srodnu dušu i osnovala porodicu, te joj je Jana na samom početku uputila direktno pitnje.

– Dva puta si se pojavila i ono što želim da te pitam je kad se udaješ? Evo posle ove emisije će se možda nešto i desiti, zato što pevaš fantastično i izgledaš super. Želim ti svu sreću… Meni se tako desio brak. Moj muž čim je čuo mene kako pevam, odmah je došao na Kosovo i rekao „ova je moja ili ničija“ – rekla je Jana.

– Borka, nemoguće da se ništa nije desilo… Kakvi se javljaju? Iz kvantiteta se rađa kvalitet. Nemoj da žuriš, malo se dopisuj – posavetovao ju je Žika.

– Šalju mi majke slike njihovih sinova – priznala je Borka.

– Moraš mene da uključiš da budem provodadžija – dodao je Žika.

Borka se predstavila pesmom Dragane Mirković „Simpatija“ i oduševila žiri. 

– Prezadovoljna sam. Borka, pevaš svaka čast – prokomentarisala je Jana.

– Gledam i uživam… Isto sam tako slušao i uživao. Sad ću malo biti vidovit, vidim da će se ubrzo poboljšati i pevačka karijera, a i udaja će brzo doći – rekao je keba.

– Borka ovo uopšte nije za smeh, Keba je meni gledao u šolju pre 30 godina i sve je pogodio za taj period, prema tome ja ne bih ovo uzela za neozbiljno – nadovezala se Dragana.

U revijalnom delu Borki se na sceni pridružio Emelin Fetić te su zajedno otpevali pesmu Cece i Saše Matića „Lažov notorni“.

Foto: Z. K. Munja/D. Milošević,
Autor: D. Bukovčić