Login/Registracija

Žika imao poruku za bivše muževe, a NEDA joj poželela da nađe nekog da joj zagreje usamljene noći!

Kristina Vinčić (41) iz Beograda priznaje da nije istrajna da stvari dovede do kraja, ali i da nju zaista važi krilatica emisije da nikad nije kasno. Kasnije je upisala studije i sada ih privodi kraju, a sada je konačno rešila i da se pozabavi pevanjem. Žali što iz braka koji je okončan ima samo jedno dete, a ne dvoje. Na to je Žika odmah upitao nju i drugaricu, koja je, takođe razvezdena, a i večeras joj je podrška u takmičenju, da li bivši muževi vode brigu o deci. 

– Želim da poručim bivšim muževima da kad ste znali da se ženite i pravite decu, da morate i da vodite računa o njima!

– U ovom tvom kratkom predstavljanju, videla sam da imaš divnu energiju i podudarnih elemenata sa mnom. Idi svojim putem kojim si krenula – rekla joj je Neda. 

U prethodnom krugu Kristina je pevala „Ciganka sam mala,“ a sada će se predstaviti numerom „Can’t take my eyes off you“ i to da sebi ispuni želju jer joj je to omiljena pesma. 

a86912ad246507ea6687c8a69ee88420f7a2abec

– Samim tim što vam je omiljena pesma, uživali ste i doneli ste je na poseban način. Ovo vam više leži – komentarisao je Uroš Živković.

– Želim ti da nađeš nekog da ti zagreje usamljene noći! Veliki je izazov što si izabrala ovu pesmu Glorije Gejnor. 

I Saša Milošević Mare konstatovao je da se vidi da joj je to omiljena pesma i da uživala pevajući je. A Žika, poznat kao glavni provodadžija ove emisije, objasnio je devojkama da ima dosta slobodnih momaka, a može da bude razveden sa decom. 

– Prvo mora da bude razveden, da bi bio zaveden – rimovao je Mare. 

Potom je Kristina sa svojim prijateljem Simicom, vokalnim solistom „Balkan Exspress Band-a“ izvela numeru „Stranac u noći.“ 

Foto: Z. K. Munja, D. Milošević,
Autor: K. Obradović