Login/Registracija

Žika i Duško UKRSTILI GLASOVE, publika poludela: “HOĆEMO JOŠ“ (VIDEO)

Čim je kročio na scenu emisije “Nikad nije kasno“ legendarni pevač Duško Kuliš dobio je ogromne ovacije i aplauz publike, a ni voditelj Žika Jakšić nije krio radost što se baš on ponovo našao u njegovom autorskom šou programu.

Kao veliki boem i ljubitelj najrazličitije muzike, Žika je odmah zamolio Duška da za njegovu dušu izvede svoje najveće hitove  “Suzo moja Suzana“ i “Ti meni lažeš sve“ na šta je pevač odmah pristao, uz malo izvinjenje.

– Došao sam pravo sa aviona pa oprosti ako bude greške u prva dva, tri takta ali biće iz srca– rekao je Kuliš.

Ali vokalu kao što je on izgleda baš ništa ne može da utiče na kvalitet pevanja, te je odmah na početku razgalio studio i podigao publiku na noge, koja je sa njim pevala u glas.

U jednom trenutku, Duško je prišao svom prijatelju Žiki pa ga naterao da i on otpeva deo pesme “Suzo moja Suzana“, što Jakšiću nije teško palo, te je njegovo žensko odeljenje još više poludelo.

I taman kada je legendarni pevač završio sa drugom po redu pesmom, i poželeo da ode u stolicu za žiriranje, publika mu nije dala već na sav glas vikala: “Hoćemo još!“


– Je l’ može još jedna? Može!- uzvratio je Žika a zatim je Kuliš otpevao i numeru “Bez tebe je gorko vino“.

Ni nakon ovog hita prisutni u studiju nisu želeli da Duško prestane da peva ali je Jakšić morao da svira kraj kako bi takmičarski deo emisije mogao da počne.

Kako je sve izgledalo pogledajte u videu ispod:

……

Autor: T. Bogavac