Login/Registracija

ŽESTOKA BORBA, ali vi ODLUČUJETE: Pogledajte ko trenutno vodi u TRCI ZA FINALE

Još samo par sati deli nas od saznanja ko će biti poslednji finalista ovogodišnje, sedme po redu sezone „Nikad nije kasno“, budući da se onlajn glasanje zatvara večeras tačno u ponoć.

Sudbine pevača amatera, veterana koji su ostavili ogroman pečat u ovogodišnjem serijalu, a nisu se direktno plasirali u finale, sada su u rukama publike koja putem Fejsbuka bira svog favorita i ujedno poslednjeg kandidata koji će se pridružiti već izabranim finalistima. 

Vladimir Radovanović Selkov, Predrag Dimitrijević Tikir, Jelena Mudronja i Radenko Bilić- Miki bore se u 24-časovnom glasanju, a samo jedan od njih poneće laskavu titulu finaliste sedme sezone najemotivnijeg šoua. 

Sudeći po prvom preseku glasova, tome je najbliži Radenko koji vodi sa 46.4 posto glasova publike, a sledi ga Vladimir sa 32.6 odsto podrške glasača. 

Na trećem mestu nalazi se Jelena koja ima 12.9 posto glasova, dok Tikir za sad ima 8.1 odsto podrške ljubitelja takmičenja veterana. 

Da li će se situacija na tabeli promeniti, i ko će od njih postati posledenji finalista za ovu sezonu, zavisi isključivo od publike koja može da glasa OVDE ili klikom na fotografiju iznad.

Podsećamo, glasanje se zatvara večeras u ponoć, zato požurite i dajte prednost svom favoritu.

Foto: Z.K.Munja/Luka/Elena,
Autor: I. Ankić