Login/Registracija

Zbog Zoricinog komentara takmičarka PUCALA od sreće: „ONESVESTILA BIH SE“

Jelena Mudronja jedna je od onih kojoj je takmičenje „Nikad nije kasno“ mnogo promenilo život. Osim velikog iskustva koje je stekla, doživela je i ogromnju popularnost te ne krije da svaki njen izlazak iz kuće podrazumeva prilaske ljudi i brojne komplimente.

– Odem samo do prodavnice i ne vraćam se onda dva sata. Posla ima više i reakcije su fenomenalne- tvrdi takmičarka.

Iako je pokazala da pliva u brojnim žanrovima, večeras je odkučiula da se predstavi numerom Lepe Brene „Miki, Mićo“ koju je pevala pre više od jedne decenije na audiciji za „Zvezde Granda“.

– Toliko sigurno i toliko efektno, to scena traži! Ja se sećam kada sam prvu put upoznala Lepu Lukić u hotelu gde sam pevala i ona me je pozvala na kafu, ja sam bila toliko srećna. I kada sam ja postala Zorica Brunclik, ona je došla na moj prvi solistički koncert, a da ja to nisam znala i pred kraj koncerta mi je donela cveće. Tako da Bože zdravlja da ja jednog dana dođem na vaš koncert- rekla je Zorica, dok je takmičarka pucala od sreće.

– Jao, ja bih se onesvestila! Hvala puno!- rekla je Jelena kroz osmeh.

Komplimente je dobila i od Bore Đorđevića koji je pohvalio njeno pevanje.

– Ovo ti je do sada ubedljivo najbolji nastup- tvrdio je Mare koji je od prvog kruga stalni član žirija te odlično poznaje kandidate kao i njihove dosadašnje nastupe.

Foto: Z. K. Munja/ Luka/ Elena,
Autor: J. Jović