Login/Registracija

Zbog porodice nije ostvario pevačku karijeru, a evo da li se danas kaje (VIDEO)

On je harizmatičan, svestran, talentovan i opsednut muzikom, ali u mladosti nisu želeo da po svaku cenu postane poznat. Zato se Saša Mitrović iz Valjeva prijavio za učešće u „Nikad nije kasno“, gde je već sa prvim pojavljivanjem izazvao simpatije i nasmejao žiri. 


Danas ponosno nosi nadimak Ciga koji je dobio još u srednjoj školi, a još draži mu je onaj kasniji „Ciga karaoke“ koji su mu dodeli sugrađani. Iako je u mladosti imao veliki potencijal i mogućnost da napreduje, tvrdi da nije želeo uspeh po svaku cenu.

– Prevelika ljubav prema mojoj porodici me je ostavila tu gde jesam. Nisam želeo da idem na putovanja, svirke, gostovanja jer sam jednostavno želeo da budem tu njima priznaje takmičar i kaže da nije kasno čak ni da na pragu šeste decenije krene ispočetka, jer danas ima sve ono za šta se u mladosti zalagao.


– Nikad nije kasno za karijeru jer čovek koji ima zdravu porodicu, odrasle ljude je velika i najvažnija stvar. Bitno je u današnje vreme imati zdrav odnos sa svojom decom -ističe Ciga, a u intervjuu otkriva i da li podsvesno žali što u mladosti nije postao pevač, što možete da pogledate u videu ispod. 

Foto: Z.K.Munja/E.Srdić,
Autor: I. Ankić