Login/Registracija

Zbog pojavljivanja u “Nikad nije kasno” nije smeo da izađe iz kuće: “Bilo me je STID”

Đorđe Popović Milko (52) iz okoline Rume nasmejao nas je sve u prvom krugu šoua “Nikad nije kasno”, kada je svojom opaskom košarkašicu Milicu Dabović ostavio bez teksta, a dobru energiju nastavio je da prenosiiI u drugom kolu.


Ovaj talentovani roker slučajno je počeo da se bavi pevanjem. Prvobitno mu je bila namera da bude bubnjar, danas peva narodnjake,radi svadbe jer od rokenrola nije moglo da se živi. Pored muzike bavi se proizvodnjom hrane, uzgojem svinja i pravljenjem kobasica.

Ali najveća ljubav definitivno mu je muzika, tačnije rokenrol kojim želi da ostavi utisak u takmičenju pevača veterana. Ipak, još uvek se navikava na novonastalu popularnost koja mu se desila nakon pojavljivanja u šouu Žike Jakšića.

– Prva dva dana nisam izlazio iz kuće, bilo me je stid. Inače sam skroman i nisam želeo da neko kaže „Vidi kako se folira“ – istakao je takmičar u drugom krugu i dodao da lagano ubira plodove svoje popularnosti preko noći, te da je zbog pojavljivanja na televiziji u jednom kiosku brze hrane dobio na poklon šiš ćevap.


U drugom krugu ceo studio razgalio je pesmom “Pljuni i zapevaj” Bijelog dugmeta, za koji je dobio samo reči hvale od stručnog žirija.

– Lično volim energične pevače, a ti si večeras razvalio – poručio mu je frontmen Amadeus benda, a Sanja Kužet dodala da bolji početak emisije nije mogao da bude.

– Oduševljena sam energijom i Vašom fizičkom spremnošću – rekla je a ono što je najviše zanimalo jeste da li u šestoj deceniji i dalje vežba.

Nakon što joj je takmičar odgovorio da svakog jutra radi vežbe, Sanja je konstatovala: – I deluje da iza tog širokog duksa krije jedno vitko telo.

 -Kao Tarzan – našalio se takmičar.


Saša Milošević Mare prokomentarisao je da je opravdao očekivanja svojih sugrađana, kao i da je u drugog krugu bio bolji nego u prethodnom.

U revijalnom delu Đorđe je imao čast da peva sa svojom prijateljicom Anom Teslom. Pesma „Jabuke i vino“ bila je večaras njihov izbor, a očigledno da je bila i pun pogodak jer je ceo studio bio na nogama.


BONUS VIDEO

NAPISAO PESMU za Jelenu Karleušu, pa je pozvao da snime DUET

Foto: Z.K.Munja/L.Cvetković,
Autor: I. Ankić