Login/Registracija

Zbog OVOG glumca Anja Mit je bežala iz škole i bila ubeđena da je i on zaljubljen u nju

Anja Mit i Ivan Bosiljčić danas su veoma dobre kolege i prijatelji, ali malo ko zna da je glumica bila zaljubljena u njega, ali pre skoro dvadeset godina. Gostujući u jednoj emisiji na Prvoj televiziji, Anja je priznala da je sa 12 godina bila ubeđena da je i on zaljubljen u nju. 

– Kao svaka devojčica i ja sam se zaljubila u Ivana. To je bilo jako simpatično, bežala sam iz škole kako bi gledala njegove predstave na Terazijama. Najsmešnije u celoj priči jeste to da sam bila ubeđena da je i on zaljubljen u mene – rekla je glumica. Na pitanje voditelja na osnovu čega je to mislila, odgovorila je:

– Na osnovu njegovog ponašanja, vaspitanja, dobrote. Svaki put mi se lepo javi i kaže „Jaoj, Anja, što si lepa“, a ja se sredila i još mi on kaže da sam lepa. 

Platonska ljubav trajala je sve dok nije odrasla, a nedavno je i zaigrala sa Ivanom u seriji „Urgentni centar“ i priznala mu šta je osećala prema njemu. 

– Kad sam mu rekla da sam bila ubeđena da je zabljubljen u mene i da sam imala i dnevnik u kom sam to pisala, smejali smo se zajedno – kroz osmeh je dodala. 

Foto: D. Milošević,
Autor: I. Ankić