Login/Registracija

Zbog njega je stopirao svoje snove: „Uništio mi je ambicije, a sad živim Holivud“ (VIDEO)

Pravo iz Nemačke na Grandovu scenu stigao je Omer Polić koji još uvek nije svestan šta mu se dešava. Iako je otvorio dušu pred našim kamerama, veteran nije mogao da sakrije da je trema pomalo prisutna.

-Za mene je ovo fantastično, Holivud! Bina, ljudi , sve je sjajno. Za Žiku sam znao da je fantastičan, lud, pozitivno lud. Naravno ima malo treme, ali mislim da sam nekako savladao- priznao je Polić za Grand.

Uprkos umoru zbog putovanja i snimanja emisije „Nikad nije kasno“ koje za takmičare često bude stresno i napeto Omer nije skidao osmeh sa lica.

Vozio sam 1550 kilometara, nisam baš ni spavao, peku me oči, ali ipak je sve super! Brinuo sam da li će mi pući glas, svakome se to dešava, ali eto meni nije Bogu hvala– sa osmehom se pohvalio Omer.

Iako je sa samo dvanaest godina imao prvu tezgu, životne okolnosti naterale su ga da stopira svoje snove i ponovo sreću okuša tek nakon mnogo godina.

Kada sam imao najviše energije i snage da nešto uradim došao je rat koji je uništio ambicije i emocije. Posle sam pravi pauzu od pet godina, a sad već deset godina unazad radim, tezga sistem. U životu se mora imati sreće, ne samo taletna. Neki kažu mora se investirati, ja sam pokušao neke stvari da uradim, ali mora biti te srećne zvezde. Neko je ima, neko je nema! – ispričao je Omer i dodao da je ipak porodica na prvom mestu uprkos snovima o velikoj karijeri.

-Zadovoljan sam jer imam dve predivne ćerke i suprugu, njih tri su mi najbitnije. Karijera je mač sa dve oštrice!- poručio je veteran i poslao fantastičnu poruku svima koji su se nekada našli u njegovim cipelama.

Šta im je poručio saznajte u videu ispod:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović