Login/Registracija

Zbog ljubavi napravila DRAMATIČAN korak, a na telu nijedan znak! (VIDEO)

Nathalie Prijović, takmičarka iz mešovitog braka rođena je i odrasla u Francuskoj, i mada vuče korene od oca Srbina, u domovinu se preselila pre 18 godina i to ni manje ni više nego zbog ljubavi.


Njeni lapsusi zbog nedeovoljnog dobrog izgovora srpskog jezika svima su simpatični, ali bolje nije ni moglo da bude s obzirom da ni rođeni otac sa njom nikada nije pričao na maternjem jeziku.

– Imam i brata i rođenu sestru ali ni oni ne pričaju srpski- objasnila je učesnica.

Pored izuzetne lepote koja je krasi, nismo mogli da ne primetimo i tetovaže preko cele leve ruke a čije nam je značenje detaljno objasnila.

– 1998. godine sam uradila prvu koju sam posle pokrila, onda sam radila deo po deo, zatim istetovirala decu. Imam i na nozi ali se ne vidi. Do pedesete planiram cela da budem pokrivena (smeh). Tačnije prvo želim drugu ruku da tetoviram, to su neke porukice koje mi znače– otkrila je Nathalie, a zatim je usledilo i nezaobilazno pitanje o tetovaži posvećenoj muž.

– Muž je sve ovo-rekla je takmičarka pokazujući na celu ruku, vidno zatečena pitanjem.

Kros smeh je objasnila da uprkos neviđenoj podršci koju ima od supruga, on još uvek nije zaslužio da se nađe večno utisnut na njenom telu.

– Kad bude zaslužio dobiće ličnu tetovažu– rekla je nasmejano.

Ostatak intervju sa Nathalie i njene utiske nakon prvog nastupa u takmičenju veterana, pogledajte u videu ispod:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: T. Bogavac