Login/Registracija

Zbog bakšiša pevao i KRAVAMA, a danas SNIMA DUET sa koleginicom

Osim po fantastičnom glasu, veliki trag u takmičenju „Nikad nije kasno“ ostavio je svojom skromnošću i prelepom energijom koju je širio na Grandovoj sceni.

– Ja sam Šumadinac i najviše volim šumadijsku muziku. Pevam sve, ali to najviše volim i naručujem, uz harmoniku obavezno- rekao je veteran već prilikom prvog pojavljivanja u popularnom šouu.

Davne 1978. godine dobio je prvu harmoniku, a prvi novac od muzike zaradio je sa samo trinaest godina.

Ubrzo nakon toga krenuo je na časove harmionike gde je svoj talenat upotpunio, a potom su usledila brojna slavlja i proslave na kojima je bio angažovan.

– Prvi bakšiš je padao na tezgama. Radio sam veselja, ispraćaje, ma sve sam radio! Voleo sam to i radio sam s ljubavlju, ali naravno od toga sam i živeo. Bio sam profesionalac u svakom smislu. Sećam se, jedan čovek je hteo da uđem u staju i sviram njegovim kravama, ja sam ušao. Mada nisu svi članovi orkestra hteli da uđu jer im je bilo ispod časti, meni nije! – ispričao je takmičar.

Upravo zbog takve profesionalnosti i ljubavi kakvu gaji prema muzici postao Dušan Jovanović poznatiji kao Pepsi postao je jedan od omiljenih takmičara Žikinog šoua!

Da nastavlja da radi sa istim žarom otkrila je i njegova koleginica Slađana Lacku Spirovski koja je nedavno sa Pepsijem ukrstila vokal.

– Spremam duet ovog leta i to sa Pepsijem. Biće gotova nadamo se u oktobru, sa velikim nestrpljenjem čekam da je objavimo i da čujemo reakcije publike- otkrila je za Grand Online.

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović