Login/Registracija

Završava se BORBA ZA POLUFINALE, jedan od kandidata ubedljivo VODI

Devet talentovanih veterana okušalo je svoju sreću u poslednjoj emisiji  petog kruga „Nikad nije kasno“, ali samo najbolji po oceni stručnog žirija plasirali su se direktno u polufinale. Ali, kao i do sad, i publika ima ulogu žirija i glasanjem koje traje 24 sata, bira još jednog kandidata koji će se predstaviti u polufinalu. 

Na online glasanju nalaze se Jelena Mudronja, Radoje Putica, Dragana Stanić, Mimi Ljubenova, a samo jedan od njih dobiće šansu da zapeva u polufinalu.


Kako je malo vremena ostalo do završetka glasanja pravo je vreme da napravimo presek i vidimo ko vodi u trci za polufinale. 

Borba za opstanak završava se večeras tačno u ponoć, a trenutno ubedljivo prednost ima Jelena Mudronja koja vodi sa 60.99 posto. Sledi je Dragana Stanić sa 37.21 odsto glasova, dok Milena Mimi Ljubenova ima 1.15 posto i Radoje Putica 0.65 odsto podrške online glasača.

Ukoliko želite da date svoj doprinos i pošaljete jednog od njih u polufinale, pravo je vreme da posetite GLASANJE (OVDE) i date predsnost takmičaru za kog smatrate da treba da ide dalje. 

Foto: Z.K.Munja/L.Cvetković,
Autor: I. Ankić