Zašto su Harijeve pesme KOSKA za kandidate u emisiji? (VIDEO)

Jedan od najboljih vokala na našim prostorima, Hari Varešanović, čest je gost u emisiji “Nikad nije kasno“ a publika rado čeka njegovo pojavljivanje kao i komentare.

Pred sam početak snimanja, Hari je u intervjuu za Grand portal otkrio na šta najviše obraća pažnju kada su takmičari veterani u pitanju- Kandidati ove emisije su toliko dobri, tako da mogu da se postidim pred njima. Odlični su ljudi, i te njihove interpretacije su kao neki protok vremena. I divno je kako imaju želju i entuzijazam– rekao je Hari.

cc0d079ab4ab090021da629103002db21c839cf4

Ističe da ne voli kada takmičari pevaju tako što imitiraju original, već voli da budu svoji, a kako su njegove pesme često pevane u takmičenjima, Hari odgovara, kako to da samo njemu polazi za rukom da savršeno to i otpeva- Pa malo je nepristojno pitanje. Zato što sam najbolji– našalio se on.

Pevač smatra da je u ovom poslu potrebno biti spoj svih desetki, kao što je on, i da čim jedna izostane, nije to to- Kao u fudbalu. Jedan dobro igla glavom, drugi ovako, treći onako, ali mora sve da se ima. To su nijanse ali eto. Moja prednost je naravno zato što je moja pesma. I nije zahvalno porediti moju izvedbu moje pesme i tvoju izvedbu moe pesme– objasnio je pevač.

db1edc7173b2b001ee7736b424e88c0017125bf1

Harija gledajte sutra u šou programu “Nikad nije kasno“ od 21 čas na televiziji Prva.

……

Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: T. Bogavac