ZALJUBIO SE! Da li ga je nova devojka inspirisala da nakon roka peva Čolu? (FOTO)

Čovek neverovatnih glasovnih mogućnosti, Miodrag Babalj Mijo (61) Podgorica, i prvi polufinalista za večeras, odmah se na početku emisije pohvalio Žiki Jakšiću, novitetima u svom životu.

-Od 8. jula dobio sam novu ljubav, nalazi se ovde gore u publici. Inače je iz Požege a dugo godina živi u Frankfurtu- kaže Mijo, pa je usledio gromoglasan aplauz.

Kada smo se prisetili njegovih dosadašnjih nastupa, Goca Tržan, ostala je zapanjena- Ajao! Ja sam više rok pevačica nego popo, obožavam rok vokale. Jeste li spremni? Moj savet vam je da se opustite i uživate. Jedva čekam da vas čujem.

0a408b475b9fb8165fd115de9b302d34b3e5eb06

Mijo nam je pevao “Šeri Šeri“ Zdravka Čolića i još jednom sve oduševio.

-Najlepše kod tebe mi je što nikog ne imitiraš, svakoj pesmi daš svoj štih. Podsećaš me na Majkl Kejna koji je tek posle 60te godine napravio ozbiljnu karijeru, tako ćeš i ti. Nema vremenskog limita u  umetnosti- rekao je Fahrudin Pecikoza.

Gocu je zanimalo kog pevača Miodrag najviše voli- Ko vam je bio omiljen? Robert Plan, Ian Gilan ili Roni Džejms Dio?– na šta je Mijo odgovorio da je to bio Roni Džejms Dio, pa je u tom Goca skočila i povikala- Tako je! Tako odgovara pravi roker i pevač.

-Kao i do sada, dosledan sebi, kad se Mijo pojavi znamo da Zdravko Čolić može i ovako da zvuči- rekao je Mare.

POGLEDAJTE I:

,,Imamo dan više života!“, Mijo Babalj iskreno o neispunjenim željama! (VIDEO)

Foto: D. Milošević,
Autor: T. Bogavac