Login/Registracija

ZA LJUBAV NIKAD NIJE KASNO: Ringo otkrio stihove nove pesme (VIDEO)

Nakon „Pjesme velikanu“ koju je posvetio Safetu Isoviću, Ringo Hamidović planira da snimi još jedan singl za koji je sam napisao tekst. Gostujući u emisiji „Grand magazin“ pevač je otkrio da mu je kompozitor i dugogodišnji prijatelj Slavko Stefanović Slavkoni rekao da ima smisla za pisanje tekstova, pa je na njegov nagovor napisao stihove za pesmu koja nosi naziv „Nikad nije kasno“.


„Iz pogleda tvoga vidim mazio te život nije. Osmijehni se, glavu gore da ne živiš kao prije. Ranila te jedna žena, mladost ti je potrršila, ’mesto njenih poljubaca tuga te je obavila. Do sumraka i ponora jedan korak tebe deli, il’ za sreću il’ za tugu sad se druže opredeli. Pobedićeš bol u sebi zavolječeš i ti strasno, jer za ljubav u životu nikad nije kasno“, izrecitovao je Ringo u „Grand magazinu“.

Inače, nakon uspešnog koncerta u Bijelom Polju, kralj sevdalinki kako Ringa još zovu nastavlja svoju turneju po regionu. On je najavio da će uskoro održati koncert sevdaha u Zagrebu i Podgorici, a više o njegovim nastupima saznajte u videu:

Autor: I.Ankić