Login/Registracija

Vreme je za OSTVARENJE MLADALAČKIH SNOVA: Smeh, borba i emocije obeležile emisiju (VIDEO)

Uživali smo u još jednoj muzičkoj večeri najpopularnijeg takmičenja veterana „Nikad nije kasno“ koje su obeležili sjajni vokali, smeh ali i borba za ostvarenje mladalačkih snova.

Za sjajno raspoloženje ovog vikenda pobrinuo se neprevaziđeni voditeljski tandem Dragana Katić i Žika Jakšić, uz pomoć fenomenalnog tria koji su činili Saša Milošević Mare, Milica Pavlović i Stefan Buzurović.

Imali smo prilike da upoznamo šest novih takmičara, njuhove priče i životne puteve na koje niko, zasigurno, nije ostao imun. Kako je veče počelo energičnim rokenrolom, a završilo se narodnjakom i emocijom, sigurni smo da je za svačije uvo bilo po nešto.

Čast da probije led ovog vikenda imao je Duško Vujović koji je publiku kupio ludačkom energijom i svojom privrženosti rok muzici.

– Ovaj čovek peva iz srca!- bio je jednoglasan žiri. Osim na sceni, ovaj veteran svoju neverovatnu emociju već godinama prenosi na papir, te mu je jedna od najvećih želja da snimi pesme koje je sam napisao.


Ništa manje pažnje nije privukla naredna kandidatkinja, Jelena Smiljković, inače po zanimanju učiteljica. Niko nije ostao ravnodušan na njenu interpretaciju i izgled, ali čini nam se da je ipak Žiku najviše oborila s nogu te se voditelj odlučio za neočekivani potez.

– Vidi kako si bre lepa žena, jel se neće ljutiti bivši muž da ja ovde objavim konkurs?- našalio se voditelj a onda šokirao takmičarku kada joj je skinuo sako. 

Ovde si pevačica a ne učiteljica- rekao je Žika šaljivo pa nasmejao sve u studiju.


Hrabrost da stane na glamuroznu scenu skupio je još jedan kandidat, Zećir Živković. Njegovo detinjstvo je ozbiljan dokaz šta znači voleti muziku i posvetiti se pevanju.

Možda najzaslužniji za smeh, a ujedno i najstariji kandidat ove nedelje bio je Vitoslav Jazbinšek. Otkrio je tajnu svoje kondicije iako je na pragu osme decenije i ostavio sve u šoku.

– Kako ste vitki, zato se i zovete Vitoslav- našalila se Milica Pavlović. Atmosfera je stigla do usijanja te je doktor morao da izađe na scenu i izmeri puls takmičaru, srpskom Tom Džonsu, kako ga mnogi nazivaju.


U takmičenju sreću je okušala još jedna dama, Dragana Petrović, koja je svojom pričom o početku karijere iznenadila publiku, a jednim velikim gestom bacila u trans članicu žirija Milicu Pavlović. Pesmom „Srce je moje violina“ uspela je da dirne svačiju dušu i zasluženo dobije niz komplimenata.

Stidljivost i strah od kamera nisu uspeli da poljuljaju maestralno izvođenje Ljubiše Osmanovića, ujedno i poslednjeg takmičara za ovu nedelju.

Nakon većanja stručnog žirija pala je odluka da u naredni krug idu Ljubiša Osmanović, Zećir Žigović Živković i Vitoslav Jazbinšek, dok je Dragana Petrović izglasana od strane publike.


 Duško Vujović i Jelena Smiljković nalaze se na našem online glasanju koje je otvoreno do utorka u ponoć, a za svoje favorite možete glasati OVDE.

Celu emisiju možete pogledati u videu ispod.


Foto: Z. K. Munja/ E. Srdić,
Autor: J. Jović