Vratite vašeg favorita u takmičenje (FOTO)

Muzičko takmičenje “Nikad nije kasno” donelo je gledaocima još jednu mogućnost da svojim glasom promene tok takmičenja. Ovog puta, glasa se samo za jednog kandidata, koji je odlukom žirija napustio emisiju u drugom i trećem krugu, a kog televizijska publika svojim glasanjem može vratiti u takmičenje.

Ovako možete da vratite svog favorita u takmičenje „Nikad nije kasno“:

Glasanje se odvija na sajtu www.grand.online (OVDE), a da biste glasali, morate biti ulogovani (prijavljeni) na sajt. Kad date svoj glas ne možete povući ili menjati vašu odluku. Rezultate možete videti odmah nakon glasanja, takođe ih možete proslediti vašim Fejsbuk prijateljima kako bi i oni dali svoj glas. Glasanje će trajati četiri dana, do 9.aprila ponoći (24:00). Rezultati glasanja su javni i biće u svakom momentu vidljivi na našem sajtu!

2d641b20ba9ac2efbc9a7a8ba3a254218a7ee3c5

U glasanju učestvuje 21 kandidat koji je u drugom i trećem krugu ispao iz takmičenja. Kandidati za koje možete da glasate i vratite u takmičenje su: Boge Stojanovski, Desa Rakić, Dragan Babić, Dragan Lazić, Dragan Milojević Japanac, Emira Sundkvist, Faruk Jahić, Gabrijela Škraba, Goran Rablov, Jelena Bakić, Maria Blagojević Dumitrica, Marina Gradić, Nebojša Galjević Neša Elvis, Nikola Jurina, Radomir Jevtić-Raša, Senad Mahmutović Senko, Snežana Janković, Višnja Marković, Vojislava Mojsilović, Zoran Daskalovski, Želimir Holod.

Foto: D.Milošević,
Autor: I.Ankić