Veteranka primenila ŽIKINU TEORIJU MLADOSTI, Jakšić nikad ponosniji na svoj uticaj: „AKO BOG DA DOŽIVEĆU PUNOLETSTVO“ (VIDEO)

DSC03132 1

U veseloj atmosferi zakoračićemo u prvu emisiju trećeg kruga kojoj će posebnu draž dati Željko Samardžić i Nataša Mihajlović iz grupe „Frajle“ koji će sedeti rame uz rame sa predsednikom žirija Sašom Miloševićem Maretom u novoj epizodi „Nikad Nije Kasno“.

IMG 9462

Iako bi mnogi mislili da je prošlo dovoljno vremena i da su se veterani opustili i prevazišli tremu, neki se i dalje bore sa istom dok pevaju na velikoj sceni.

Mene kao grom da je udario. Znači vi kada ste izašli na scenu toliko ste bili u pesmi i onda sam videla da ste se isključili. Evo jedan savet za tremu, samo budite u pesmi i pogledajte u publiku, ona vas obožava. Imate neverovatan dar i blagosloveni ste sa tim darom. Pobedite sebe i imajte hrabrosti da ga iznesete– posavetovala je Nataša jednog od takmičara koji je oduševio svojom energijom.

DSC02548

Nije tajna da je ovo jedina emisija koja vreme broji unazad, pa se tom trendu priključila i veteranka koja uskoro proslavlja rođendan.

Imam još koji mesec 54 godine, ali pošto sam u emisiji „Nikad nije kasno“, sada ću slaviti 53. a ne 55. jel tako? Tako nas je Žika naučio– sa osmehom je istakla ona koje je iskoristila priliku da čestita Jakšiću divan dan koji je nedavno i proslavio.

IMG 9599 1

Ja sam pre mesec dana proslavio 41. rođendan. I ako Bog da ja ću da doživim i punoletstvo i imaću tačno 18 godina– nadovezao se autor emisije.

U ovoj epizodi uživaćete u neverovatnoj energiji i sjanim numerama koje su spremili zagrejani veterani, a do tada pogledajte delić atmosfere koja vas čeka sutra od 21 čas.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić