Login/Registracija

Veteranka podsetila Sofru na STARO OBEĆANJE: „ČEKAM GA!“

Pre pet godina stala je na veliku Grandovu scenu, a danas bivša učesnica takmičenja „Nikad nije kasno“ Zorica Akerman smatra to jednim od svojih najboljih životnih poteza. Tokom svog učešća, osim fantastičnim vokalom izdvojila se i nesvakidašnjim repertoarom starogradske muzike koji je uvek bio njen izbor.

– Muzika je za mene više od umetnosti, čini mi se da sam sve apsolvirala sv eu opsegu starogradske muzike, ajde neću reći sve jer uvek postoje novi izazovi. Taj repetoar apsolutno nije zastupljen, tako da je izazov da neko pronađe takvu pesmu za mene. Jednom prilikom mi je Aca Sofronijević rekao da nije sreo pesmu koja bi odgovarala mom vokalu, ali je obećao da će da se javi, tako da ga ja čekam- rekla je Zorica čvrsto verujući da njen uspeh tek dolazi.

Bez obzira na muziku kojom se bavi, uvek je ostavljala utisak urbane žene koja je rado viđena na mnogim javnim događajima. Ipak opredelila se za život van gradske vreve gde sa svojom porodicom uživa u miru , te nije ni čudo što komplimenti na račun njenog fizičkog izgleda i mladalačkog duha samo pristižu.

– Kažu mi da sam se podmladila, moŽda je do banatskog vazduha (smeh). Šalu na stranu ja sam jako srećna. Navikli su me kao osobu koja stiže na književne večeri na mnoga druga dešavanja. Tamo mi stvarno ništa ne fali. Inače kada sam ostala bez posla odlučila sam da postanem domaćica, shvatila sam to kao jednu veliku životnu misiju. Tako da ja kao jedan lav se trudim da kuća bude apoteka i da sve bude na svom mestu- iskrena je bila veteranka tokom svog gostovanja u „Grand Magazinu“.

Oduvek je težila da vodi kvalitetan i dostojanstven život, a kako i sama kaže to će joj biti motiv i u njenim muzičkim koracima, što savetuje i sadašnje takmičare popularnog šoua „Nikada nije kasno“, koji je neretko pitaju za savet.

-Redovno pratim sve sezone „Nikad nije kasno“ i vrlo često dobijam poruke od novih takmičara da ih posavetujem. To me raduje i trudim se da svakog ohrabrim da uživa u toj prilici koja se ne daje svakom. Da pažljivo biraju pesme sa kojima će se predstaviti jer je to možda nekad i presudno- istakla je za Grand Online.

POGLEDAJTE I

NIKAD NIJE KASNO iz ugla takmičarke: „Sva vrata su bila zatvorena“

Foto: P. Tratnik/ D. Šćepanović/ Instagram,
Autor: J. Jović