Login/Registracija

VETERANI UKRSTILI GLASOVE: Takmičarka OTKRILA sa kojim kolegom SNIMA DUET

Emisija „Nikad nije kasno“ i veliki uspeh koji je postigla tokom deset meseci neverovatne borbe podstakli su ovogodišnju takmičaru Slađanu Lacku Spirovski da nastavi da ostvaruje svoje snove i vredno radi na karijeri.


Upoznali smo je kao harizmatičnu i šarmantnu osobu neverovatnog vokala koji je odlučila da ukrsti sa kolegom iz takmičenja. Kako su se među veteranima rodila velika prijateljstva, neki od njih odlučili su i da sarađuju i zajedničkim snagama nastave dalje.

– Spremam duet ovog leta i to sa Pepsijem. Biće gotova nadamo se u oktobru, sa velikim nestrpljenjem čekam da je objavimo i da čujemo reakcije publike- otkrila je takmičarka.


Plodove popularnosti nakon sjajne sezone ubiraju i dalje te će novi projekti moraju da sačekaju kraj leta.

– Treba nam vremena, jer i Dušan i ja imamo mnogo posla. S obzirom da je moj sin producent i da ima studio kod njega snimamo. Inače aranžman su radili zajedno Pepsi i Aleksandar Ćirković- uzbuđeno je otkrila Slađa za portal Grand Online.


Podsetimo, Dušan Joksimović, poznatiji kao Pepsi briljirao je tokom čitavog takmičenja, a publika ga je zavolela zbog njegove pozitivne energije, skromnosti i predivne boje glasa koji će sigurno savršeno zvučati u duetu sa Slađanom.

BONUS VIDEO

BONUS VIDEO
Foto: Z. K. Munja/ Elena,
Autor: J. Jović