Login/Registracija

Veterani još jednom dokazali da je za MUZIKU I LJUBAV UVEK PRAVO VREME (VIDEO)

Sinoćna emisija “Nikad nije kasno“ još jednom je u svet poslala poruku da je za muziku i ljubav uvek pravo vreme!

U misiji da se celom svetu pošalju najlepše poruke i pouke, sinoć su osim dobro poznate ekipe učestvovali i Aleksandra Mladenović i Zoran Dašić kao članovi stručnog žirija, ali i Vanja Mijatović, Nikola Zekić, Marko Gačić i Aleksandar Joldžić kao muzička podrška kandidatima.

U susret beogradskom koncertu koji se održava 7. aprila u “Kombank“ dvorani, grupa “Legende“ sinoć je otvorila emisiju svojim najvećim hitovima u kojoj je uživala publika kako u studiju tako i kraj malih ekrana.

– Ne samo da ste podmladili orkestar nego i publiku, da ne bude da samo moje odeljenje dolazi na koncert- našalio se Žika sa muzičarima.

Nakon odgledanih retrospektiva nastupa pet kandidata koji su se sinoć po treći put predstavili na velikoj sceni, takmčarski deo emisije mogao je da počne.

Prvi na scenu izašao je Vitoslav Jazbinšek, poznatiji kao zmaj sa Ozrena, kome ni u sedamdesetoj godini života ništa ne predstavlja prepreku.

– Vito, vi pucate od zdravlja, svaka čast na energiji. Mislim da ste duplo jači od mene a mlađi sam od vas, doduše samo par godina- poručio mu je Daša vidno iznenađen.

Vitas je objasnio da je za njegovu dobru formu zaslužan sport kojim se bavio do četrdesete godine, ali i aktivan i zdrav život koji i danas vodi.

Iznenađenje večeri za celu ekipu priredila je takmičarka Vesna Damnjanović koja se pred milionskim auditorijumom pohvalila da je konačno pronašla ljubav.

Kada je najavila da će otpevati pesmu Ane Bekute “Ja nisam rođena da živim sama“, Aleksandra Mladenović odmah je nanjušila da se iza toga krije određena priča.

– Što baš ta pesma? Je l’ ti to više nisi sama?- pitala je pevačica što je Vesna i potvrdila.

– Ej, zaljubila sam se, stvarno!- otkrila je Vesna i dobacila Žiki da slobodno može da zatvori konkurs.

Ali, zbog još jednog priznanja naredne takmičarke, Žika Jakšić mogao je da proglasi prevremenu penziju kao provodadžija.

Još jedan konkurs je zatvoren- najavila je Jelena Smiljković, pa dodala:

– Našla sam jednog ozbiljnog čoveka. Sve savete sam vaše poslušala Žiko, tako da je to osoba baš onakva kakvu tražim.

Ako ste pomislili da je zbog ljubavnih priča muzika pala u drugi plan, prevarili ste se.

Izlaskom Slobodana Lukića na scenu, koji je poznat po izvođenju strane, rok muzike, Zoran Dašić pronašao je svoju “šolju čaja“ u ovom takmičenju.

– Imaš snažan glas, vidim da pevaš ono što ja volim, tako da jedva čekam da te čujem. Konačno jedan pevač po mom ukusu- poručio mu je muzičar a zatim su svi uživali u Lukićevoj izvedbi pesme Erika Kleptona.

Međutim, u revijalnom delu emisije Crnogorac je glas ukrstio sa Aleksandrom Mladenović i to u velikom hitu narodne muzike “Treba vremena“ što je potpuno razoružalo Dašu.

– Opasno peva Aleksandra– mogao je samo da konstatuje.

Poslednji takmičar koji se sinoć predstavio na Grandovoj sceni bio je Zećir Žigović koji je za svoj treći nastup izabrao pesmu Šekija Turkovića pa pobrao ozbiljne komplimente.

– On je čovek koji uvek odaje utisak da voli scenu i mikrofon i da može jako dugo da peva jako dobro. Njegov nastup doživljavam kao početak neke ozbiljne karijere- istakao je Mare.

Pet fantastičnih vokala i pet maestralnih interpretacija bacili su žiri na ozbiljno razmišljanje ko od njih zaslužuje četvrti krug, a nakon višeminutnog mozganja odlučili da su to Vesna Damnjanović i Slobodan Lukić.


Sa druge strane, publika u studiju rekla je da je njen favorit Jelena Smiljković, dok su Vitoslav i Zećir sada na našem online glasanju.

Ukoliko je jedan od ova dva gospodina vaš favorit, podršku mu možete dati OVDE do sutra u ponoć.

A ukoliko ste propustili sinoćnu emisiju ili je samo želite pogledati iznova, učinite to klikom na video ispod:

Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: T. Bogavac