Login/Registracija

Veterani dokazali da LJUBAV NE MOŽE DA SE SAKRIJE: Pogledajte sve detalje sinoćne epizode (VIDEO)

Sinoćna emisija “Nikad nije kasno“ ponovo je bila na visini zadataka i ispunila očekivanja publike, kako zbog sjajnih kandidata tako i zbog članova žirija.

Žika Jakšić napravio je odličan potez kada je pozvao Tijanu Dapčević i Željka Samardžića da se u stolicama žirija pridruže Saši Miloševiću Maretu, te je atmosfera bila i više nego vatrena i vesela.


Druga emisija petog kruga okupila je devet veterana koji su zaista dali sve od sebe i zablistali na velikoj sceni, svojim moćnim vokalima i dobrim performansima.

Dobro, barem je većina njih dala sve od sebe, jer pojedinci nisu krili da ih je trema savladala i ovog puta kao što je to slučaj bio sa Ljubišom Osmanovićem.

Takmičar je priznao da od prvog kruga pa sve do danas ima veliku tremu zbog Mareta te da nikad nije dao više od 70% onoga što može.


Kad me Mare ovako pogleda ja se oduzmem i lošije pevam nego inače- nasmejao je on sve svojim odgovorom, na šta su Dragana Katić i Tijana Dapčević poručile Maretu da je najbolje da napusti studio kako bi olakšao Ljubiši.

Maretu nije bilo svejedno zbog ovog priznanja takmičara te odlučio da mu objasni zbog čega ga gleda na način na koji ga gleda.

– Ljubiša zna šta ja mislim o njegovom pevanju i moj pogled je pogled divljenja a ne strogoće i žao mi je ako ga remetim nekad. Ti si velemajstor– rekao je predsednik.


Sa druge strane, neko ko uvek da i više od 100 posto jeste Omer Karalić koji je pokazao da mu nije problem da otpeva nijedan muzički žanr.

Tokom četiri kruga slušali smo ga u dobroj pop muzici ali i pravim naordnjacima, dok je sinoć začinio svoje učešće velikim hitom Saše Matića, što se ispostavilo kao pun pogodak.

– Kompletan pevač i ne kaže se za džabe kad ideš kroz BiH: “Nemoj pjevat, natpjevaće te“. Divno to radiš i hvala ti na ovoj interpretaciji- zadovoljna je bila Tijana Omerovim nastupom.


Takmičar koji je imao verovatno najviše razloga za slavlje jeste Predrag Dimitijević, koji do učešća u ovom šou definitivno nije bilo svestan svog moćnog glasa. U njegovom slučaju, žiri je poručio da skromnost nije vrlina te salvom komplimenata pokušao da mu objasni koliko vredi kao pevač.

– Ne volim što ste skromni, treba na glas da kažete da mislite da ste najbolji– poručila mu je Tijana, dok je Željko zakucao svojim komentarom.

– Ljubav se ne može sakriti naročito ona prema muzici. Po mom mišljenju vi i jeste bili najbolji večeras– dodao je pevač.


Veliku pažnju žirija i publike izazvala je i pojava velikog šoumena Tomislava Filipovića Čička, za vreme čijeg nastupa je čitavo Žikino odeljenje pohitalo na scenu i Tomi u zagrljaj.

Takmičara ovo nije poremetilo ni malo, već je sa uživanjem igrao sa damama i još jednom dokazao da je rođen za scenu. Ovo nije zasmetalo čak ni njegovoj supruzi koja je objansila Žiki da je na sceni sve dozvoljeno. Na kraju nastupa Tomislav je izljubio sve dame i zahvalio im se na podršci, a onda je usledilo i fotografisanje selfija.


– On je za mene veliko iznenađenje on je čovek koji ne posmatra muziku samo kroz melodiju i tekst već kroz sve ostalo. Želim ti svu sreću– mogao je samo da konstatuje Željko.

Međutim, mesta u polufinalu nažalost nije bilo za sve, te je žiri pročitao četiri imena takmičara koji su se sinoć pokazali kao najbolji.

Ljubiša Osmanović, Omer Karalić, Predrag Dimitirijević i Tomislav Filipović bili su odabrani od strane žirija, dok je publika izglasala Zorana Stefanovića Džigija.

Tako se sada na našem online glasanju nalaze još četiri kandidata a kojima možete dati svoj glas do večeras u ponoć OVDE.

U videu ispod pogledajte i celu emisiju od sinoć i uživajte koliko god puta želite:

Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: T. Bogavac