Login/Registracija

Vesna Dedić otkrila zbog koja 2 GLUMCA je PLAKALA u svojim emisijama!

Voditeljka Vesna Dedić u svojoj emisiji „Balkanskom ulicom“ ugostila je brojne poznate ličnosti, a kako kaže često se dešavalo da zaplače, kako tokom emisije tako i dok je pripremala materijal za emitovanje.

– Ja sam snimila stotine emisija i stotinu puta sam plakala, ali s obzirom na to da ja montiram emisiju, onda pokrijem svoje suze. Plakala sam i od smeha jer je većina mojih gostiju duhovita, najviše sa Lanetom Gutovićem i Nebojšom Glogovcem, ali i od tuge… – otkrila je Vesna i istakla:

– Možda sam najduže plakala i najviše u montaži morala da se „pokrivam“ kada je Lenka (Vesnina ćerka, prim. aut.) sa šesnaest otišla u Englesku, a gosti naručivali često „Pukni zoro“.

Vesna je pričala i o odabiru gostiju za emisiju.

– Goste biram po osećaju, na osnovu onoga što im u tom trenutku vidim u očima i procenim da imaju onu dozu topline i iskrenosti koju su spremni da podele sa gledaocima. U skladu sa tim mojim namerama, i gosti se odazivaju u skladu sa svojom trenutnom spremnošću da ogole dušu pred million ljudi. To nije lako i uvek imaju moje razumevanje čak i kada kažu: „Ne mogu sad, zovi za koji mesec“ – zaključuje Vesna za Nova.rs.

PROČITAJTE I:

Tek nakon OTKAZA postala svesna popularnosti: “Call centar RTS-a je PAO kad sam otišla“

Vesna Dedić o svom novom romanu: „Izgubila sam sebe više puta nego što je moja majka mogla da podnese“ (VIDEO)

Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: D. Bukovčić