Login/Registracija

VENČANJE O KOM SE DUGO PISALO Venčao ih je poznati glumac i to u njihovom stanu, a danas slave 8 godina ljubavi

Pre tačno osam godina poznati par, violončelistkinja Ksenija Milošević i kompozitor Saša Milošević Mare, sklopili su građanski brak i to daleko od očiju javnosti.

U njihovom stanu, koji im je kao svadbeni poklon dao mladin otac Boki Milošević, tada su okupili samo roditelje i kumove.


Ono što je zanimljivo jeste da mlada nije morala da menja prezime, budući da joj je i devojačko isto kao i muževljevo, a da je sve „moralo“ da bude u znaku Miloševića govori i to što je Mare za kuma uzeo glumca Andriju Miloševića. Mlada nije imala takav zahtev, pa je za kumu izabrala drugaricu iz detinjstva Tamaru, koja je zbog njihovog venčanja doputovala iz Grčke gde i živi. 

Interesantno je da su Ksenija i Mare čak angažovali matičara koji je pre mnogo godina venčao i mladinog oca Bokija, a nakon građanskog venčanja u stanu, za porodicu i prijatelje upriličili su žurku na jednom beogradskom splavu. 

Tokom osam godina skladnog braka, u kom su dobili sina Vanju, često su isticali da su jedno drugom velika podrška i da svoj privatni život čuvaju daleko od medija. 


Pre tri godine Ksenija je svog supruga obradovala žurkom iznenađenja za njegov jubilarni pedeseti rođendan, a kako je to izgledalo pogledajte u videu.

Foto: Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić