VELIKI TALENTI I JOŠ VEĆE ŽIVOTNE PRIČE: Ovo su finalisti koji se bore za pobedu

Svi takmičari koji su prodefilovali kroz muzički šou program „Nikad nije kasno“ važe za velike pevače. Neki od njih su se za to školovali, nekima je taj talenat dar od Boga, a zajedničko im je to što u mladosti nisu uspeli da ostvare svoju misiju i postanu uspešni u svetu muzike. 

Tokom osam meseci, koliko je trajala pevačka borba, samo deset najboljih kandidata uspelo je da ostvari svoje snove i 25. juna bori se za titulu pobednika među veteranima. 

0561106e57516262cb1fcfaccdb8c79a74d9ada4

U nastavku teksta pogledajte životne priče finalista i saznajte kako su se od amatera vinuli u zvezde. 

0ba334d3943b006036dfbd9eaede5e34dfc603a4

Suzana Smajić

Ova simpatična pevačica ima 40 godina i dolazi iz Doboja. Od početka takmičenje sebe je opisivala kao mirnu i povučenu devojčicu koja je oduvek volela muziku. Tako je ostalo do dana današnjeg.

Zbog udaje u 16 – oj godini nije uspela da postane poznata pevačica, ali je svoju sreću okušala i u „Zvezdama Granda“.  Kako nije postigla zavidan uspeh, rešila je da se oproba i u šouu Žike Jakšić. I nije pogrešila. 

Tokom takmičenja Suzana je dobijala samo pohvale od strane stručnog žirija, u razgovoru za naš portal otkrila je i koliko joj je šou promenio život.  

Šerif Husić

Husić ima 48 godina i dolazi iz Bugojna. Pevanjem je počeo da se bavi još kao dete, budući da su i njegova starija braća bila u tom svetu.  Najveći razlog što se nije uspeo u muzici leži u porocima, koji su oduvek bili deo njegovog života, naročito nakon očeve smrti.

Kocka i alkohol predstavljali su njegov najveći problem, a tokom takmičenja istakao je da pobedio poroke i posvetio se pevačkoj karijeri. 

Mirjana Bažalac

Teško detinjstvo obeležio je život mlade Mime, kako Mirjanu Bažalac zovu najbliži. Sa 14 godina počela je već da radi i to kako bi pomogla u izdržavanju porodice.

Pevanjem se bavi od 1992. godine i do dana današnjeg samo to i radi. Kaže da ima talenat za glumu i da žali što se dalje nije školovala, već se mlada udala. Danas ponosno ističe da je majke 3 princeze i „zla maćeha“ još tri, ali je i baka.

Učešćem u emisiji „Nikad nije kasno“ želela je da promoviše sebe, kao i da predstavi svoju skladnu porodicu.

Ruben Papian

Poreklom je iz Jermenije, ima 58 godina i živi i radi u Beogradu. Od malena je pokazivao sklonosti prema paranormalnim fenomenima, a danas je svetski poznat i priznat parapsiholog.

Njegova muzička karijera počela je u njegovoj 12-oj godini, kada je kao osnimač i pevač studentskog rok benda promovisao napredne ideje. Studirao je arhitekturu i građevinarstvo, a bavio se i slikarstvom.

Muzika je njegova velika ljubav i učešćem u emisiji „Nikad nije kasno“ želi da nastavi ono što je u mladosti započeo.

Bojana Barjaktarević

Ova 48-godišnja Paraćinka nekada je bila pevačica čuvene folk grupe “Bon Ami“. Kaže da je sebi bila na poslednjem mestu, i to je jedan od razloga zašto nikad nije napravila veliko ime u svetu muzike. Drugi razlog je opaka bolest- rak dojke koji je uspešno pobedila. 

Kao mlada uopšte nije želela da se bavi muzikom već završi Hemijski fakultet, ali su prijatelji i rođaci uspeli da je nagovore da zapeva. Učešćem u emisiji želi da se vrati muzici, a velika podrška su joj sin i ćerka, takođe nadareni za muziku.

Zlatko Minić

Rodom je iz Kragujevca i ima 50 godina. Kao mladić trenirao je fudbal, bio član FK „Radnički“, ali ga je povreda sprečila da nastavi sa sportom. Bio je dobar đak i nije ni razmišljao da se bavi muzikom, međutim momenat kada je ostao bez majke u 18 godina, promenio je njegovu sudbinu.

Bavio se raznim poslovima ali mu ništa nije išlo od ruke, te je na nagovor prijatelja počeo da peva po klubovima. Kako ističe, kada je počeo svoju muzičku karijeru, sve je krenulo na bolje.

Željka Jurišić

Završila je samo srednju školu, ali je muzika oduvek bila njena ljubav. Ova 40- godišnja pevačica iz Živinica danas ima svoj salon venčanica, a uporedo sa tim bavi se i pevanjem. Sebe opisuje kao upornu i tvrdoglavu osobu. 

Takmičila se u „Zvezdama Granda“, gde su je i nazvali naslednicom Šemse Suljaković, ali je kasnije odustala zbog Jelene Karleuše. Više o tome saznajte u videu. 

Alen Elkaz

U svojoj petoj godini zavoleo je narodnu muziku, a danas Alen Elkaz (45) iz Frankfurta ne prestaje da neguje ljubav prema istoj, iako se do pre četiri godine nije bavio pevanjem.

Otac mu je u mladosti branio da krene muzičkim putem, a danas pojavljivanjem u emisiji „Nikad nije kasno“, želi da ostvari svoj san i postane pevač.

Njegovu ljubavnu i životnu priču možete da pogledate u nastavku. 

Borka Erceg

Borka ima 40 godina i dolazi iz Uba. Rođena je u Beogradu, a dugo godina živela je u Livnu. Sticajem okolnosti završila je u Ubu, odakle joj je i majka. Još kao devojčica počela je da se bavi pevanjem u horu, a po završetku srednje škole ozbiljnije se posvećuje ovom pozivu.

Nakon više od deset godina ljubavne veze koja je preko noći ugašena, priznaje da joj je velika želja da se uda i postane majka. Za Grand Online otkrila je da nema neke posebne krijetirijume, a naša ekipa saznala je kakvog momka priželjkuje.

Igor Tadić

Muzikom se bavi već 32 godine, svira čak tri instrumenta- gitaru, bas i kontrabas i ima svoj bend pod imenom “Čiča Gliša“. Kod Zlatka stvari su išle obrnutim toko, prvo je želeo da se oženi pa da izgradi karijeru, te danas ima 3 sina, i sada misli da je vreme da bude nešto ozbiljno od cele njegove priče.

Inače ima 45 godina, živi u Banja Luci i veliki je tremaroš.

Foto: Z.K.Munja/D. Milošević,
Autor: I. Ankić