VEČERAS SVIM SRCEM UZ SOFRU: Evo kako da podržite najboljii orkestar

Večeras će održati drugo polufinale „Izbora za pesmu Evrovizije“ u kojem će 18 izvođača pokušati da se izbori za preostalih devet mesta u velikom finalu. Među njima je i orkestar Aleksandra Sofronijevića koji se pesmom „Anđele moj“ bori za odlazak u Torino. 

Talentovani harmonikaš ne krije da mu je životni san da predstavlja Srbiju na Evroviziji koja se ove godine održava u Italiji, a u večerašnjem polufinalu nastupaće pod rednim brojem 5.

9ce3e2257ccc6278ea11889a7c87de26c11c3084

Prenos takmičenja počinje večeras u 21 čas na RTS-u, a gledaoci iz Srbije mogu da podrže lepu šestorku tako što će večeras poslati broj 5 na 5556. Inače, sav prihod od glasanja ide u humanitarne svrhe.

642e5372c8c1402e1b9d6af9c8560a94ebc5ad66

Generalna proba za večerašnji muzički spektakl je u toku, a harmonikaš čvrsto veruje u sud žirija i publike koji ove godine i biraju finaliste.

– Neki moji muzički uzori koji su slušali pesmu ocenili su je kao je kao jedno zaista malo umetničko delo, kao prelepu muziku koja ima svoj smisao i ozbiljnu muzičku vrednost. Vidim i po komentarima da je to zaista prihvaćeno. Možda nemamo mnogo pregleda u odnosu na ostale izvođaće, ali je nesumnjivo da je to kvalitetna pesma. Ovako smo mi želeli da se predstavimo kao muzičari, ovo je samo početak nečega što ćemo mi da radimo u studiju. Biće mnogo pesama koje mi volimo da sviramo i da pevamo– istakao je nedavno Sofronijević.

……

Poslušajte njihovu pesmu „Anđele moj“!

Foto: Instagram/Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić