Login/Registracija

Veče u znaku ENERGIJE i HRABROSTI: Otkrivene TAJNE LJUBAVI (VIDEO)

Prvu epizodu drugog kruga obeležila je fantastična energija na koju ste navikli kada je reč o našim veteranima.

Smeh, emocija, izjave ljubavi samo su delić onoga što ste sinoć imali prilike da vidite u najpopularnijem takmičenju veterana.


Takmičari su još jednom dokazali da se lavovski bore za ostvarenje svojih snova i želja, i da za to, naravno, nikada nije kasno! Dobro poznati voditeljski tandem koji čine Dragana Katić i Žika Jakšić kao i svake nedelje doprineli su da dobra zabava ne izostane.

Predsedniku žirija Saši Miloševiću Maretu, ove nedelje pridružila se velika dama i bivša pobednica ovog šoua, 94-godišnja Dobrila Čabrić, čije prisutvo je iznenadilo mnoge.


Divno iznenađenje za publiku bio je i treći član stručnog žirija pevač Uroš Živković koji je svojim glasom dodatno ulepšao veče koje je za nama.

Zoran Stefanović Džigi, čovek bombastične energije svojim nastupom oduvao je žiri. Osim dobrog glasa pokazao je i veliki smisao za humor, te se našalio sa predsednikom žirija, kome je dao i jedno obećanje, doduše ne olako. 


Prelepa Sanja Perović ništa manji utisak nije ostavila na žiri i publiku. Veteranka je pobrala brojne pozitivne komentare na račun svog izgleda i pevanja. Veliku podršku pružio joj je dever, a na koji način joj je pomogao i kako izgleda kada oni ukrste glasove možete pogledati OVDE.

Čovek koji živi od muzike i za muziku, otac četvoro dece, Slaviša Spasić izazvao je lavinu emocija, posebno kada je ukrstio glasove sa najdražom osobom.


Mada, i Žika Jakšić je sinoć bio emotivan te je svojoj dragohj Dobrili izjavio ljubav , na šta ova super baka nije ostala ravnodušna.

– Dobrila je moja tajna ljubav, moja životna inspiracija. U životu sam upoznao dosta žena, ali taj duh, tu radost, takvu tigricu još nisam upoznao- priznao je Žika i dodao da je njihova ljubav obostrana, a posebno ga je zanimalo da li ova 94-godišnjakinja ima udvarače.

– Imam, imam toga, udvaraju se, čekaju me- nasmejala je sve super baka.


Sledeća takmičarka Slađana Lacku Spirovski ili naopaka žena, kako samu sebe naziva, svojim repertoarom podigla je sve na noge, a članovi žirija složili su se da je sve poduvala i to sa pola snage.

– Sve normalne žene kad se udaju imaju svoje i dodaju muževljevo prezime, a ja sam uzela muževljevo i dodala svoje- rekla je Makedonka.


Poslednji ali podjednako dobar takmičar bio je Ismet Agović, koji se zaista potrudio da prethodno veče zatvorimo u boemskoj atmosferi. Veliki utisak ostavio je na večerašnju članicu žirija koja ga je posebno ishvalila.

– Hvala puno na komplimentima Dobrila i živa bila još toliko- zahvalio se veteran na lepim rečima, ali odgovor članice žirije izazvao je opšti smehotres.

– Pravi ti meni društvo do stote, a ja ću tebi dalje- odgovorila je super baka.

Sinoćnu emisiju možete pogledati klikom na video ispod. Sigurno ćete se dobro zabaviti!

Foto: Z. K. Munja/ E. Srdić,
Autor: J. Jpović