Login/Registracija

VAŠ GLAS MOŽE BITI PRESUDAN: Harizmatična Bucka ili borbeni Saša?

U drugoj emisiji prvog kruga imali ste priliku da upoznate još šest fantastičnih veterana koji su se zasluženo našli na Grandovoj sceni.

Ipak, nisu svi imali sreću da se direktno plasiraju u naredni krug, ali zato ste tu vi!

Njih četvoro uspelo je da se izbori sa tremom i prođe u drugi krug takmičenja, dok su se dva učesnika našla na našem Fejsbuk glasanju.

U trci za opstanak trenutno se nalaze Hadija Zubanović Buca i Saša Pešić, a samo vaš glas može odlučiti koga želite ponovo da vidite na velikoj sceni. (Glasajte OVDE)

Harizmatična Buca iz Hanovera talenat za muziku pokazivala je od najmlađih dana, a danas u sedmoj deceniji rešila da ostvari svoj veliki san i učešćem u „Nikad nije kasno“ obogati svoj zanimljiv život.

Do sada je pevala po kafanama širom Jugoslavije i sarađivala sa brojnim zvezdama narodne muzike.

Osim glasa, ovu simptačnu plavušu krasi neverovatan smisao za humor i pozitivna energija koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Sa druge strane, Saša Pešić oduševio je publiku svojom odlukom da se oprba u svojoj ljubavi- muzici, iako se mikrofona prvi put latio tek sada i to baš hza potrebe Žikinog šoua.

Iako ga je trema savladala, stručni žiri se složio da talentovani gospodin iz Niša peva iz čiste ljubavi i da je pokazao veliku borbenost zbog čega mu se mnogi dive.

Ukoliko želite da date podršku Buci ili Saši to možete učiniti OVDE, tako što ćete jednom od njih dati glas. Glasanje traje do ponedeljka u ponoć kada ćemo imati ime onog koji odlazi u drugi krug.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović