USPELA PORODIČNA MISIJA: Novinar podigao na noge sve hitom „Riblje čorbe“, a onda zapevao sa ćerkama (FOTO)

U drugom krugu emisije „Nikad nije kasno“ predstavio se Vladimir Vještić, novinar koji trenutno radi u Ministarstvu odbrane Srbije. On je ostvaren porodičan čovek i u prvom krugu je ispričao da mu je drago što je u emisiji u kojoj je porodica najveća misija OVDE. 

„Kad sam prvi put zakoračio na ovu scenu imao sam dilemu, a sad znam da je to bila prava odluka. Moja porodica nije bila mnogo zagrejana u početku, ali i kod njih se desila neverovatna promena“, rekao je Vladimir koji ima troje dece i svi su muzički obrazovani. 

94005e062609328bc11dd71615a80067daf27f76

Međutim, najveći krivac za njegovo učešće u „Nikad nije kasno“ je Sima Simić kome su svi poslali pozdrave iz studija. Vladimir se predstavio pesmom „Pogledaj dom svoj anđele“ Riblje čorbe, a uz ovaj hit su na nogama sve vreme bili Žika Jakšić i Slavko Banjac. 

„Bora čorba je jedan i ogromna veličina. Ja sam bio sleđen ovim izvođenjem. Svaka ti čast Vlado“, rekao je Mare. 

„Htela sam da ustanem ali mi ova haljina nije dala. Divno izvođenje i svaka čast“, rekla je operska diva. 

„Ti si me podigao sa stolice. Bilo je sjajno“, rekao je Banjac. U podršci su bile ćerke Marija i Bojana kao i Vladimirova supruga, samo je najmlađi sin bio opravdano odsutan. Ćerke su se prdružile ocu na sceni i otpevale „Godinama“. 

cdfca9532b36587d494e85a382f5d8d637f5403b

„Divni ste, talentovani i sjajno je što ste uvek zajedno“, rekla je Dragana i ispratila celu porodicu Vještić sa scene. 

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević ,
Autor: A. Bakić