Login/Registracija

Uroš Živković van sebe: „Ukrašću vam sekund slave, meni je ovo jako emotivno“ (VIDEO)

Lavina emocija i najlepših osećanja očekuju vas i ove nedelje u emisiji „Nikad nije kasno“ u kojoj će sreću okušati talentovani i ostvareni ljudi koji do sad nisu pevali na velikoj sceni. Koliko je velika njihova želja iz mladosti da u poznim godinama zablistaju pokazaće i to što će jedan od njih svojom interpretacijom duboko dirnuti Uroša Živkovića.

Inače, Uroš i Nevena Božović našli su se u žiriju drugog kruga, naravno pored premijera Saše Miloševića Mareta koji već osmu sezonu ocenjuje talentovane veterane.

Jedna od takmičarki u razgovoru sa Nevenom otkrila je zašto se pojavila u šouu veterana.

-Moja najveća želja je da ispunim želju svog sina, pošto me on prijavio za sve ovo, želim njemu da obelim obraz – rekla je takmičarka, što je izazvalo aplauz svih u studiju.

Maestralne interpretacija i poruke kroz iste dirnuće kako publiku u studiju, tako i gledaoce kraj malih ekrana. Ipak, po prvi put nekadašanja zvezda Granda i jedan od najtraženijh pevača pokazaće javno emocije, a sve zbog muzičkog repertora i poruke koju nosi.

-Ovo je bilo sjajno, izvinite ukrašću vam sekunud slave, ali uz ovakve muzičare vi ste bili kao šlag na torti. Meni je ovo bilo toliko emotivno i lepo, uživao sam. Nemam priliku da slušam pop muziku, dosta radim privatna veselja i muzika koju slušam je uglavnom vezena za narodnjake ili turbo fol. I baš volim kad neko razvali ovo što ne mogu da slušam svaki dan. Mislim da sam pod najvećim utiskom, pošto su ovo sve stvestrani muzičari, a ja sam otisnuo u narodnjake…Vi ste bili sjajni – istakao je Živković, a vi delić onoga što vas očekuje u nedelju pogledajte u videu ispod.

NE PROPUSTITE I

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić